Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Béke, Flóra és Helios szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

Konferencia, rendezvények, meeting

A Hunguest Hotel Sun Resort  Montenegró legnyugatibb pontján, a horvát határtól alig tíz kilométerre fekszik. Speciális szub-mediterrán éghajlattal rendelkezik; a napsütéses napok száma eléri az évi 200-at.  A városka tengerparti sétányán tavasztól őszig pezseg az élet. Éttermek és kávézók, a tengerparti korzón pezsgő éjszakai élet és hagyományos déli vendégszeretet várja a szórakozni és kikapcsolódni vágyókat.

Távolsága a nemzetközi repülőterektől: Dubrovnik és Tivat 25 km, Podgorica Repülőterétől 110km, Bar vonatállomástól 60 km.

Elhelyezés

229 egységben: 15 de luxe szoba és apartman, 84 klasszik szoba villa épületekben, 130 klassic szoba a Primorka és Mimoza épületeinkben.

A szobák légkondícionáltak, központi fűtéssel, Sat Tv-vel, minibárral, széffel, internet kapcsolattal, telefonnal, hajszárítóval felszereltek.

Konferenciaterem

Kapacitás: 135 férőhely színházszerű elrendezéssel.

Modern berendezés: szimultán fordító berendezés (2 nyelven), videó projektor, vetítő vászon (laptoppal, VHS, DVD), vezetékes és mobil mikrofon, fülhalgató, hangfalak, flipchart, lézer toll.

Szekcióterem

Kapacitás: 30-40 férőhelyes, mely függ az elrendezés módjától.

Szolgáltatások

  • Központi étterem, egy á la carte étterem, strand bár
  • Nyitott édesvizű medence, wellness központ, infra és finn szaunák, jacuzzi, sportpálya használata
  • A napozóágyak és napernyők ingyenesen használhatóak
  • Parkolóház ingyenes használata
  • Masszázs felár ellenében
  • 24 órás recepciószolgálat

Elrendezés szerint

U-alak

T-alak

Tanterem

Konferencia

Négyszögletű

Színház

Bankett

Koktél

m2

Konferencia terem Lovcen

-

-

-

-

-

135

-

-

-

Szekció terem - Kis Lovcen

30

30

-

30

-

-

40

40

30

 * A mezőkben a férőhely száma van feltüntetve.

0.0902