Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

85340 Herceg Novi, Sveta bubala bb. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +382-31-355-000 | +382-31-355-023

Herceg Novi, Hunguest Hotel Sun Resort - Szolgáltatások

Vendégeink rendelkezésére áll a szállodapark összes szolgáltatása, függetlenül attól, hogy melyik épületben szállnak meg.

SZABADIDŐ

A kikapcsolódást saját tengerparti strand, temperált kerti medence és a wellness oázis infra és finn szaunái, pezsgőfürdője, valamint masszázs szolgáltatásai biztosítják. A Hunguest Hotel Sun Resort saját tengerparti stranddal rendelkezik, amely a szállodaparkot szegélyező tengerparti sétány túloldalán található és vendégeink számára ingyenesen látogatható. A kitűnő vízminőségnek és a szolgáltatások széles körének (tengerparti bár, animátorok, sportpálya, kölcsönzési lehetőségek) köszönhetően a strand a legmagasabb elvárásoknak is megfelel, így 2009-től kitűzhetjük a világ legjobb fürdőhelyeit megjelölő Kék Zászlót.

GASZTRONÓMIA

A szállodapark két étterme mediterrán és nemzetközi ételeket és italokat kínál. 

KONFERENCIA, RENDEZVÉNYEK

AHunguest Hotel Sun Resort**** korszerűen felszerelt előadó- és szekcióterme megfelelő helyszíne lehet a megszokottól eltérő környezetben megrendezett konferenciáknak, work shopoknak.

KÖZLEKEDÉS, TRANSZFER, PROGRAMOK

A gépkocsival érkezők rendelkezésére áll a szálloda saját parkolóháza, de gépkocsi, motor és hajókölcsönzés, valamint transzfer és programszervezés is igénybe vehető.

Hajókirándulások

Buszos kirándulások

Városnéző séta egyénileg

Herceg Novi (középkori mediterrán belvárossal)

Transzferek