Hunguest Hotels Hungary

Szobafoglalás - legjobb árak

Hírlevél

Hunguest Hotels gyógyüdülések

JAVALLATOK LISTÁJA
Kattintson ide, hogy ellenőrizze,
melyik betegséget hol gyógyítják
a Hunguest Hotels szállodáiban!
A jelenleg nyilvántartott, mintegy 1300 termálvízkútból közel háromszáz szolgál fürdési célokat. Legtöbb gyógyvizünk mozgásszervi panaszok kezelésére hatásos, de van olyan is, amelyik nőgyógyászati bajokat, bőrbetegségeket, avagy – ivókúra formájában – vese- és anyagcsere-betegségeket, gyomorbántalmakat gyógyít. A vizekre „települt” gyógyfürdőkben, szanatóriumokban, gyógy- és wellness-szállodákban tapasztalt orvosok, jól képzett szakszemélyzet gondoskodik a vendégekről. Az egyénre szabott kezelések, speciális kúracsomagok összeállítását állapotfelmérés előzi meg, így a lehetséges variációk száma szinte végtelen.

Légúti megbetegedések kezelésére a hegyvidéket és a tapolcai barlangot ajánljuk. A gyógyhatás a tiszta levegőnek és a viszonylag magas páratartalomnak köszönhető.

Világszerte egyre többen ismerik fel az egészséges életmód szerepét a betegségmegelőzésben, a tartós jó közérzet kialakításában; s mind többen tudják már, hogy a természetes gyógymódok mellékhatások nélkül képesek elősegíteni a gyógyulást.


GYÓGYSZÁLLODÁINK, GYÓGYÜDÜLÉSEKET KÍNÁLÓ HOTELEK:

Hunguest Hotel Helios ***superior   Hévíz

Az országos gyógyfürdő ellátási területű minősítéssel rendelkező Hunguest Hotel Helios***superior gyógy és wellness szállodánkban saját kút biztosítja fürdőnk minősített gyógyvízzel való ellátását, valamint speciális ivókúra lehetőséget. Hévízre alapozott mozgásszervi kúráinkat szakképzett személyzetünk a teljes odafigyelés mellett biztosítja.


Hunguest Hotel Helios ***superior

Hunguest Hotel Béke ****   Hajdúszoboszló

Fürdőutalványon felírható kezelések a szálloda gyógyászati részlegében:orvosi gyógymasszázs, vízsugármasszázs, víz alatti csoportos gyógytorna, iszapkezelés, szénsavas fürdő, komplex gyógyfürdő ellátás. A rendelkezésre álló kezelések igénybevételének feltétele: TB kártya és a lakóhely szerinti illetékes háziorvos által felírt beutaló. A gyógyszolgáltatások térítési díját a mindenkor érvényes jogszabályok határozzák meg.A katalóguskészítés időpontjában érvényes jogszabályok szerint a katalógus érvényességi ideje alatt az igénybe vett gyógyszolgáltatások térítési díjának egy része a vendégeket terheli, és az igénybevétel helyszínén fizetendő! Az aktuális térítési díj konkrét arányáról kérjük, érdeklődjön foglaláskor.


Hunguest Hotel Béke ****

Hunguest Hotel Erkel ***/****   Gyula

A Hunguest Hotel Erkelből közvetlenül - egy fedett-fűtött folyosón keresztül - kényelmesen megközelíthető az ötcsillagos Várfürdő számtalan vízi attrakciójával és vadregényes, ősfás parkjában. Várja Önt a gyógyító víz Gyulán!


Hunguest Hotel Erkel ***/****

Hunguest Hotel Répce Gold   Bükfürdő

Az európai hírű gyógyvízkincs kiegészülve a szálloda saját wellness részlegével garancia a gyógyulásra, testi-lelki felfrissülésre. A szállodából egy fűtött folyosón juthatunk el a gyógyfürdőbe, élményfürdőbe és fizioterápiás intézetbe. A gyógykezeléseket, kúrákat a Fürdőben lehet igénybe venni.


Hunguest Hotel Répce Gold

Hunguest Hotel Flóra ***   Eger

A Bükk-hegység déli lábánál található egri gyógyforrások a hegység karsztvizeiből fakadnak. Az egri gyógyforrások kedvező hatása a különböző betegségfajtákra - ezen belül is főleg a reumatikus bántalmakra - már a török időben (XV.-XVI. század) ismert volt.A szálloda saját gyógyászattal rendelkezik. A fürdő termálkútjának vize rendkívül alkalmas mozgás-szervi bántalmak, reumatikus betegségek kezelésére. Ezen kívül: izületi kopás, gerinc degeneráció, vegetatív idegrendszeri problémák, stressz, rekreáció.


Hunguest Hotel Flóra ***

Hunguest Hotel Aqua-Sol ****   Hajdúszoboszló

Gyógyuljon és regenerálódjon a híres hajdúszoboszlói gyógyvíz segítségével! Közvetlen átjárás (fedett folyosón át) a városi gyógyfürdőbe, ahol TB támogatott kezeléseket vehet igénybe háziorvosi beutaló nélkül!


Hunguest Hotel Aqua-Sol ****

Hunguest Hotel Panoráma ***superior   Hévíz

Szállodánk - Hévízen egyedülálló módon - összeépült a világhírű gyógyászati és fürdőközponttal, a Hévízi Szent András Gyógycentrummal, amely egy fedett, fűtött hídon keresztül érhető el. Itt vehetők igénybe az európai színvonalú, komoly szakmai háttérrel rendelkező orvosi gárda felügyelete mellett a hévízre alapozott mozgásszervi és egyéb egészségügyi problémák gyógyítására alkalmas kezelések.


Hunguest Hotel Panoráma ***superior

Hunguest Hotel Pelion ****superior   Tapolca

A Hunguest Hotel Pelion nem csupán a kitűnő wellness miatt kedvelt. De az asztma ellen vívott küzdelemben a szálloda gyógyszolgáltatásai élen járnak. Az asztma komplex kezelése során a gyógyszeres terápia, fizioterápia, pszichoterápia, dietetika, kondicionáló sport együttes alkalmazásával érhetünk el optimális állapotot.


Hunguest Hotel Pelion ****superior

Hunguest Hotel Freya *** superior   Zalakaros

A Hunguest Hotel Freya mind az idősebb, gyógyulni és regenerálódni vágyó, mind pedig az aktív üdülést kereső korosztály körében nagyon közkedvelt. A hotel a fürdő közvetlen szomszédságában, egy szépen gondozott parkban helyezkedik el. Szállodánknak közvetlen, fedett fűtött átjárója van a Gránit Gyógy-, élmény- és strandfürdőbe, így vendégeink gyorsan és kényelmesen, naponta többször is elérhetik az ott üzemelő gyógyászatot és medencéket.


Hunguest Hotel Freya *** superior

Hunguest Hotel Forrás ****   Szeged

A szegedi Hunguest Hotel Forrás**** gyógy- és wellness szálloda kiváló választás gyógyvendégek részére is. A minősített gyógyvízzel rendelkező gyógyászati szárnyban szakorvosok várják a reumatológiai, fizikoterápiás és rehabilitációs rendelésre érkező vendégeket, ahol igénybe vehetőek az OEP által is támogatott balneológiai kezelések.


Hunguest Hotel Forrás ****

Hunguest Hotel Apollo ****   Hajdúszoboszló

A Hunguest Hotel Apollo hazánk egyik legismertebb fürdővárosának, Hajdúszoboszlónak szívében kapott helyett. Négycsillagos szállodánk vendégei modern, kifinomult környezetben tölthetik pihenésüket, miközben számos kikapcsolódást ígérő szolgáltatásunk közül választhatnak. Jól felszerelt, elegánsan berendezett szobáinknak és változatos kínálatú éttermünknek köszönhetően szállodánk családi nyaraláshoz, hétvégi kikapcsolódáshoz és vállalati események lebonyolításához is tökéletes helyszínt biztosít. Az esztétikum és a különleges szolgáltatások mellett odafigyelünk arra is, hogy vendégeink szolgáltatásaink minőségét és személyzetünk hozzáállását illetően is kellemes emlékeket őrizzenek itt töltött napjaikról.


Hunguest Hotel Apollo ****

Saliris Resort Spa & Conference Hotel ****superior   Egerszalók

Saliris Resort - Spa & Conference Hotel - “Ahol Ég és föld összeér...” A Saliris egy összetett fantáziaszó, jelentése „sószivárvány”. Utal egyrészt az Egerszalók jelképévé vált sódombra, másrészt arra a sokszínűségre melyet a Resort nyújt. Célunk, hogy vendégeink élményekben gazdagon, pozitívan feltöltődve, a visszatérés időpontját latolgatva gondoljanak vissza látogatásukra. A Föld bizonyos helyein az átlagosnál magasabb rezgésszámú, tisztább energia tapasztalható. Magyarországon is található több ilyen gyógyító energiájú terület, ahol frissnek, energikusnak érezzük magunkat, csökken a testi panaszaink erőssége, jobban érezzük magunkat. A legismertebb gyógyító erejű, pozitív rezgésű helyek közé tartozik Magyarországon Egerszalók. Ahol Ég és Föld összeér….


Saliris Resort Spa & Conference Hotel ****superior