Hunguest Hotels Hungary
Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Hírlevél

Hunguest Hotels gyógyüdülések

JAVALLATOK LISTÁJA
Kattintson ide, hogy ellenőrizze,
melyik betegséget hol gyógyítják
a Hunguest Hotels szállodáiban!
A jelenleg nyilvántartott, mintegy 1300 termálvízkútból közel háromszáz szolgál fürdési célokat. Legtöbb gyógyvizünk mozgásszervi panaszok kezelésére hatásos, de van olyan is, amelyik nőgyógyászati bajokat, bőrbetegségeket, avagy – ivókúra formájában – vese- és anyagcsere-betegségeket, gyomorbántalmakat gyógyít. A vizekre „települt” gyógyfürdőkben, szanatóriumokban, gyógy- és wellness-szállodákban tapasztalt orvosok, jól képzett szakszemélyzet gondoskodik a vendégekről. Az egyénre szabott kezelések, speciális kúracsomagok összeállítását állapotfelmérés előzi meg, így a lehetséges variációk száma szinte végtelen.

Légúti megbetegedések kezelésére a hegyvidéket és a tapolcai barlangot ajánljuk. A gyógyhatás a tiszta levegőnek és a viszonylag magas páratartalomnak köszönhető.

Világszerte egyre többen ismerik fel az egészséges életmód szerepét a betegségmegelőzésben, a tartós jó közérzet kialakításában; s mind többen tudják már, hogy a természetes gyógymódok mellékhatások nélkül képesek elősegíteni a gyógyulást.
 


GYÓGYSZÁLLODÁINK, GYÓGYÜDÜLÉSEKET KÍNÁLÓ HOTELEK:

Hunguest Hotel Apollo   Hajdúszoboszló

„Hajdúszoboszló - a felüdülőhely”. Városunk 73 °C hőmérsékletű termálvizének páratlan jótékony hatásait Ön is élvezheti az Apollo Hotel termálmedencéiben. Élvezze Hajdúszoboszló termálvizét az Apollo Hotelben!


Hunguest Hotel Apollo

Hunguest Hotel Aqua-Sol   Hajdúszoboszló

A Hajdúszoboszlói gyógyfürdőben több, mint negyven féle kezelés áll a vendégek rendelkezésére. A különböző gyógykezelések kombinálva a leghatékonyabbak. Többek között masszázst, iszapkezelést, súlyfürdőt, víz alatti masszázst, víz alatti gyógytornát, különböző elktroterápiás kezeléseket és a legmodernebb szoft lézer kezelést is alkalmazzák. A szállodából - egy zárt folyosón keresztül - közvetlen átjárás van a Hungarospa gyógyfürdőbe.


Hunguest Hotel Aqua-Sol

Hunguest Hotel Erkel   Gyula

A Hunguest Hotel Erkelből közvetlenül - egy fedett-fűtött folyosón keresztül - kényelmesen megközelíthető az ötcsillagos Várfürdő számtalan vízi attrakciójával és vadregényes, ősfás parkjában. A fürdő termálkútjának 72°C-os gyógyvize rendkívül alkalmas mozgásszervi megbetegedések és nőgyógyászati panaszok gyógyítására, valamint rehabilitációs kezelésekre. Várja Önt a gyógyító víz Gyulán!


Hunguest Hotel Erkel

Hunguest Hotel Forrás   Szeged

A szegedi Hunguest Hotel Forrás gyógy- és wellness szálloda kiváló választás gyógyvendégek részére is. A minősített gyógyvízzel rendelkező gyógyászati szárnyban szakorvosok várják a reumatológiai, fizikoterápiás és rehabilitációs rendelésre érkező vendégeket, ahol igénybe vehetőek az OEP által is támogatott balneológiai kezelések.


Hunguest Hotel Forrás

Hunguest Hotel Freya   Zalakaros

A Hunguest Hotel Freya mind az idősebb, gyógyulni és regenerálódni vágyó, mind pedig az aktív üdülést kereső korosztály körében nagyon közkedvelt. A hotel a fürdő közvetlen szomszédságában, egy szépen gondozott parkban helyezkedik el. Szállodánknak közvetlen, fedett fűtött folyosója van a zalakarosi Gyógy-, élmény- és strandfürdőbe, így vendégeink gyorsan és kényelmesen, naponta többször is elérhetik az ott üzemelő gyógyászatot és medencéket.


Hunguest Hotel Freya

Hunguest Hotel Pelion   Tapolca

A Hunguest Hotel Pelion nem csupán a kitűnő wellness miatt kedvelt. De az asztma ellen vívott küzdelemben a szálloda gyógyszolgáltatásai élen járnak. Az asztma komplex kezelése során a gyógyszeres terápia, fizioterápia, pszichoterápia, dietetika, kondicionáló sport együttes alkalmazásával érhetünk el optimális állapotot.


Hunguest Hotel Pelion

Hunguest Bük   Bük

Az európai hírű gyógyvízkincs kiegészülve a szálloda saját wellness részlegével garancia a gyógyulásra, testi-lelki felfrissülésre. A szállodából egy fűtött folyosón juthatunk el a gyógyfürdőbe, élményfürdőbe és fizioterápiás intézetbe. A gyógykezeléseket, kúrákat a Fürdőben lehet igénybe venni.


Hunguest Bük

Saliris Resort Spa & Conference Hotel   Egerszalók

Egerszalók igazi nevezetessége a Sódomb. A 65-68 °C◦-os ásványi anyagokban igen gazdag gyógyvíz folyamatosan építi az impozáns látványt nyújtó csipkézett, fehér képződményeket. A szállodát a fürdővel és a gyógyászattal egy 15 m hosszú üvegfolyosó köti össze, melyen a vendégek kényelmesen közlekedhetnek. Reumatológus, mozgásszervi rehabilitációs főorvos vezeti a Saliris Resort gyógyászatát. Munkáját gyógytornász, fizikoterapeuta és gyógymasszőr segíti.


Saliris Resort Spa & Conference Hotel