Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Bemutatkozás

A Hotel Eger & Park Eger szívében, a bazilika és a színház szomszédságában várja Vendégeit. A Park épületszárny évszázados történelmével, az Eger épületszárny, mint a város első modern szállodája került be a köztudatba, hiszen Egerben ez "A" szálloda.

Elérhetőség

Hotel Eger & Park

3300 Eger, Szálloda út 1-3.
(Magyarország)

Útvonaltervezés

+36-36-522-200

Hotel Eger & Park

A Hotel Eger & Park Eger szívében, a bazilika és a színház szomszédságában várja Vendégeit. A Park épületszárny évszázados történelmével, az Eger épületszárny, mint a város első modern szállodája került be a köztudatba, hiszen Egerben ez "A" szálloda.

Hotel Eger épületszárny

A Hotel Eger épületszárny a szálloda bázisának is hívható. Ezen részünkben került kialakításra a Vendégek fogadására kialakított Recepció, valamint a felüdülést szolgáló Wellness fürdő. Objektumunk részét képezi még a szállodai földszinten található internet- és gyermeksarok, valamint Piano Drink bárunk, ahol tematikus estéken kellemes bárzenével várjuk kedves Vendégeinket.

Színvonalas szórakozást biztosít a földszinten található London Bar & Bowling, amely két bowlingpályával és két biliárdasztallal várja vendégeit.

Az épület szárny 2013-as évben egy teljes megújuláson esett át, ezzel is elősegítve, hogy már ezen részünkben is a 4-os minőségben biztosíthassunk kényelmet Vendégeink számára.

A 177 szoba komplex belsőépítészeti átalakítása során teljesen új bútorzattal rendeztük be szobáinkat, valamint a szobák fürdőszobái és erkélyei is új burkolattal idomulnak a modern és lendületes stílushoz.

A pezsgő, modern színvilág és a kényelmes, funkcionális berendezés minden vendégkör számára tökéletes megoldást kínál. A szobák nagy részéhez utca fronti vagy érsekkerti kilátással rendelkező erkély is dukál. Az innovatív felújítás során fontos szempontként gondoltunk a családdal érkező Vendégeinkre és immáron több családi szobával, apartman szobával valamint egymásba nyitható szobákkal biztosítunk tágas tereket a pihenéshez.

A szobák felszereltségében megtalálható: légkondicionálás, WIFI csatlakozási lehetőség, minibár, televízió, telefon, fürdőszobában hajszárító. Valamennyi szobában két ágy található, az ágyak igény szerint össze vagy széthúzhatóak. Az ágyaink mérete egységesen 90 cm x 200 cm.

Hotel Park épületszárny

A műemlék jellegű épület már közel száz éve szolgálja Eger idegenforgalmát.

A polgári hangulatában berendezett épületében lakosztályok, classic, delux szobák és superior kategóriás szobák várják a pihenni vágyókat!

A Park Hotel épület együttes a Hotel Eger épületszárnyán keresztül, egy belső és zárt folyosón keresztül közelíthető meg. A Park Hotel komplexumban találkozhat Ön a barokk stílusban kialakított szobáinkkal, lakosztályainkkal. Továbbá ezen épületrészben került kialakításra a éttermünk, Téli kertünk valamint a nyári időszakban igénybe vehető Gesztenyés teraszunk is.

A nyári időszakban a teraszról kényelmesen megközelíthető gyermek játszó terünk, vagy akár a város legszebb parkja, az Érsekkert is.


Alapadatok

Szobaszám: Hotel Eger szárnyban: 177; Hotel Park szárny: 37 | Parkolás: zárt parkolóban 1 800 Ft/gépkocsi/éj | Idegenforgalmi adó: 580 Ft/fő/éj - 18 éves kor felett | Dohányzás: Az egész szálloda nemdohányzó | Kisállat: a Hotel Eger épületszárnyban, 5 900 Ft/éj | Különtermek: 50 főtől 1200 főig - 8 terem | Akadálymentesség: 1 db akadálymentes szoba; a szálloda akadálymentes. | NTAK: SZ24087112