Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Bemutatkozás

A Hotel Eger & Park Eger szívében, a bazilika és a színház szomszédságában várja Vendégeit. A Park épületszárny évszázados történelmével, az Eger épületszárny, mint a város első modern szállodája került be a köztudatba, hiszen Egerben ez "A" szálloda.

Elérhetőség

Hotel Eger & Park

3300 Eger, Szálloda út 1-3.
(Magyarország)

Útvonaltervezés

+36-36-522-200

Mozgáskorlátozott szolgáltatások

A Hotel Eger & Park mindig is fontos szempontként kezelte szállodai szinten is az akadálymentesítést. Tettük ezt a 2013. évi felújítás kapcsán is, hiszen már a rekonstrukció során kiemelt figyelmet szenteltünk arra, hogy az Egerbe érkező, pihenni vágyó mozgássérült Vendégeink igényeit szem előtt tartva alakítsuk ki a szobáinkat, közösségi tereinket.

A funkciókiegészítő beruházással 1 akadálymentesített szoba épült és alakult át a Hotel Eger épületszárnyban. Sor került továbbá a wellness terület komplex átalakítására is. A bővítést és az akadálymentesítést követően az országban egyedülálló módon a szálloda kapcsolódó szolgáltatást is biztosítani tud.

A wellness részleg megközelíthetősége érdekében a lépcsőkhöz lifteket, az úszómedencébe és az új építésű élmény medencébe beemelők kerültek felszerelésre. Kerekes székkel érkezők számára is használhatóvá vált a kombi szauna, amely a finn vagy infra szauna jótékony hatásait hivatott szolgálni.

Méltán büszkék vagyunk arra, hogy immár több alkalommal szolgáltunk remek partnerként Paralimpiai helyszínként is.