Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Bemutatkozás

A Hotel Eger & Park Eger szívében, a bazilika és a színház szomszédságában várja Vendégeit. A Park épületszárny évszázados történelmével, az Eger épületszárny, mint a város első modern szállodája került be a köztudatba, hiszen Egerben ez "A" szálloda.

Elérhetőség

Hotel Eger & Park

3300 Eger, Szálloda út 1-3.
(Magyarország)

Útvonaltervezés

+36-36-522-200

Gyermekvilág

ÖRÖM A GYEREKEKNEK, KIKAPCSOLÓDÁS A CSALÁDNAK!

Gyermekprogramjainkat itt találja.


Minden szülő legszebb álma, hogy családi körben tölthesse el pihenését. Szállodánk fontos szempontnak tartja, hogy a gyermekekkel érkező szülők és nagyszülők kívánságait minél több lehetőséggel biztosíthassa. Ha nem is vagyunk teljesen “baba-és gyermekbarát szálloda”, de számos olyan lehetőséget kínálunk, mely méltán teheti feledhetetlenné a családi vakációt!

Egy teljesen új építésű gyermekpancsolóval bővítettük wellness fürdő kínálatunkat. A kis vízi világ falán kagylók, halak, vízi csillag és egy polip csábít pancsolásra. A medencében egy csúszda vár felfedezésre valamint egy teknősbéka és egy kígyó rejteget különböző élményelemeket. A vízhőmérséklete 34 °C, Mélysége: 30-40 cm.

Játszóterünk a napozóterasztól néhány méterre található, ahol csúszda, mászókák és hinták várnak Benneteket!

Vendéglátó egységeinkben is gondoltunk Rátok. A Piano Drinkbár közvetlen szomszédságában található játszószobánk, így szüleitek egy finom kávé vagy egy frissítő koktél elfogyasztása közben is szemmel tarthatnak Benneteket. Éttermünkben etetőszék, színes gyermek étkészlet,  gyermekmenü (létszámtól függően) áll rendelkezésetekre. 

Mindkét épületszárnyban foglalható nagyobb alapterületű pótágyazható szoba, apartman, családi szoba, lakosztály vagy connecting szobapáros is.

Hosszú hétvégéken és az ünnepi időszakokban animációs programokkal várunk kicsiket és nagyokat. A rajzverseny, az ügyességi játékok és a wellness-vetélkedő kis „bajnokai” sosem távoznak üres kézzel!

A szálloda közelében is számos lehetőség kínálkozik a közös kikapcsolódásra. A közel 12 hektáron elterülő Érsekkertbe közvetlen átjárás biztosított szállodánk udvaráról. A gyönyörűen parkosított és rendezett területen, hatalmas játszótér, sétányok, egy kis halastó és szökőkút várja az aktív lurkókat.

Bébibarát felszereléseink

babaágyak
babakádak
etetőszékek
lázmérő
konnektorvédő
cumisüveg/bébiétel melegítő
légzésfigyelő
Kérjük, igényét legyen kedves jelezni a foglalás során. A felsorolt eszközöket szabad kapacitás alapján tudjuk biztosítani.

Gyermekbarát szolgáltatások

játszótér a parkban, játszószoba a szállodában
füstmentes szálloda, füstmentes étterem
gyermekkönyvek
rajzolás, festés, kézműves programok lehetősége
bili
wc szűkítő
gyerekágyak, pótágyak, összenyitható családi szobák és apartmanok
biztonságos és akadálymentesített közlekedés
asztalitenisz
óriás sakk
óriás malom
mini golf
csocsó (térítés ellenében)
léghoki (térítés ellenében)
szervezett családi és gyermekprogramok (pl. kézműves foglalkozások)