Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

3300 Eger, Szálloda út 1-3. Útvonaltervezés
Telefon +36-36-522-200

Eger, Hotel Eger & Park - Gyermekvilág

ÖRÖM A GYEREKEKNEK, KIKAPCSOLÓDÁS A CSALÁDNAK!

Minden szülő legszebb álma, hogy családi körben tölthesse el pihenését. Szállodánk fontos szempontnak tartja, hogy a gyermekekkel érkező szülők és nagyszülők kívánságait minél több lehetőséggel biztosíthassa.

Ha nem is vagyunk teljesen “baba-és gyermekbarát szálloda”, de számos olyan lehetőséget kínálunk, mely méltán teheti feledhetetlenné a családi vakációt!

Egy teljesen új építésű gyermekpancsolóval bővítettük wellness fürdő kínálatunkat. A kis vízi világ falán kagylók, halak, vízi csillag és egy polip csábít pancsolásra. A medencében egy csúszda vár felfedezésre valamint egy teknősbéka és egy kígyó rejteget különböző élményelemeket. A vízhőmérséklete 34 °C, Mélysége: 30-40 cm.

Játszóterünk a  napozóterasztól néhány méterre található, ahol csúszda, mászókák és hinták várnak Benneteket!

Vendéglátó egységeinkben is gondoltunk Rátok.  A Piano Drinkbár közvetlen szomszédságában található játszószobánk, így szüleitek egy finom kávé vagy egy frissítő koktél elfogyasztása közben is szemmel tarthatnak Benneteket. Éttermünkben etetőszék, színes gyermek étkészlet, előke, mikrohullámú sütő, gyermekmenü áll rendelkezésetekre. Hogy a szüleitek is nyugodtan elfogyaszthassák a vacsorát, hobby sarokkal várunk benneteket, ahol rajzlapot, színes ceruzát, zsírkrétát, kifestőt találtok.

Előzetes egyeztetés alapján, térítés ellenében gyermekfelügyeletet áll szüleitek rendelkezésére.

Mindkét épületszárnyban foglalható nagyobb alapterületű pótágyazható szoba, apartman, családi szoba, lakosztály vagy connecting szobapáros is.

Hosszú hétvégéken és az ünnepi időszakokban animációs programokkal várunk kicsiket és nagyokat. A rajzverseny, az ügyességi játékok és a wellness-vetélkedő kis „bajnokai” sosem távoznak üres kézzel!

A szálloda közelében is számos lehetőség kínálkozik a közös kikapcsolódásra. A közel 12 hektáron elterülő Érsekkertbe közvetlen átjárás biztosított szállodánk udvaráról. A gyönyörűen parkosított és rendezett területen, hatalmas játszótér, sétányok, egy kis halastó és szökőkút várja az aktív lurkókat.

Bébibarát felszereléseink:

Gyermekbarát szolgáltatások: