Hunguest Hotels Hungary
Belépés

SZÉCHENYI PIHENŐ KÁRTYA

Minden, amit a SZÉP Kártyáról tudni kell

SZÉP Kártya tudnivalók

A belföldi turizmust élénkítő és a munkavállalók kikapcsolódását segítő SZÉP Kártya használata egyre elterjedtebb, ugyanakkor használata során gyakran merülnek fel kérdések. A Hunguest Hotels szállodákra vonatkozó legfontosabb SZÉP Kártya tudnivalókat itt foglaltuk össze.

SZÉP Kártya használata a szállodáinkban

Minden belföldi Hunguest Hotels szálloda recepcióján fizethet minden típusú SZÉP kártyával (tehát OTP, MKB és K&H SZÉP kártyájával is rendezheti számláját).

Szállás igénybevétele esetén a szállás költsége és a szálláshoz igénybevett egyéb szolgáltatások (étkezés, italfogyasztás, wellness szolgáltatások, fürdő belépők, parkolás stb.) kifizetésére bármelyik (szállás / vendéglátás / szabadidő) zsebben felhalmozott összeg használható.

SZÉP Kártya használata a honlapunkon

SZÁLLODA FIZETÉS A
HONLAPUNKON
FIZETÉS
A HOTELBEN
Apollo OTP
Aqua-Sol OTP MINDEN
FELSOROLT
SZÁLLODÁBAN
AZ ÖSSZES
(OTP, MKB, K&H)
SZÉP KÁRTYA
HASZNÁLHATÓ
Bál Resort OTP
Béke OTP
Erkel OTP
Flóra OTP
Forrás OTP
Freya OTP
Galya OTP
Helikon OTP
Helios OTP
Lifestyle OTP
Millennium OTP
Palota OTP
Panoráma OTP
Pelion OTP
Platánus OTP
Répce OTP
Répce Gold OTP
Saliris OTP  
Sóstó OTP  

Az itt fel nem sorolt külföldi szállodák: a SZÉP kártya csak belföldön használható.

Honlapunkon is fizethet SZÉP Kártyával, így (szállodánként, időszakonként és csomagonként változó) kedvezményben is részesülhet. Egyelőre azonban csak az OTP kártyák használhatók, és nem minden szállodánk felé. Az aktuális állapotot a táblázatban foglaltuk össze - a honlapunkon történő fizetés lehetősége bővül.
Ha a honlapunkon fizet, a "szállás zseb" használható csak, ezt választjuk ki automatikusan, az itt felhalmozott összegből fizethet.

SZÉP Kártya és Hunguest Hotels törzskártya együttes használata

A SZÉP kártya szabályzat és a HUNGUEST HOTELS Törzskártya Üzleti Feltételei egyaránt kimondják, hogy a számlának a kártyatulajdonos nevére kell szólnia. Abban az esetben, ha egy családban két különböző névre szól a SZÉP kártya és a Törzskártya, akkor a szabályzatok értelmében egy számla rendezéséhez együtt nem használható a két kártyatípus.
Javasoljuk, hogy ebben az esetben a SZÉP kártyát kibocsátó pénzintézet ügyfélszolgálatán igényeljen meglévő SZÉP kártyájához társkártyát, amely a Törzskártya tulajdonos nevére szól. Csak akkor használható együtt ez a két kártyatípus, ha ugyanarra a névre szólnak.

Hunguest Hotels Ajándék és Élménykártyák

Mivel ezek a kártyák átruházhatók, és külföldi szállodáinkban is felhasználhatók, vásárlásukhoz SZÉP Kártya nem használható.

A Hunguest Hotels szállodák legfrissebb akcióit itt találja.