Hunguest Hotels Hungary
Belépés

SZÉCHENYI PIHENŐ KÁRTYA

Minden, amit a SZÉP Kártyáról tudni kell

SZÉP Kártya tudnivalók

A belföldi turizmust élénkítő és a munkavállalók kikapcsolódását segítő SZÉP Kártya használata egyre elterjedtebb, ugyanakkor használata során gyakran merülnek fel kérdések. A Hunguest Hotels szállodákra vonatkozó legfontosabb SZÉP Kártya tudnivalókat itt foglaltuk össze.

SZÉP Kártya használata a szállodáinkban

Minden belföldi Hunguest Hotels szálloda recepcióján fizethet minden típusú SZÉP kártyával (tehát OTP, MKB és K&H SZÉP kártyájával is rendezheti számláját).

Szállás igénybevétele esetén a szállás költsége és a szálláshoz igénybevett egyéb szolgáltatások (étkezés, italfogyasztás, wellness szolgáltatások, fürdő belépők, parkolás stb.) kifizetésére bármelyik (szállás / vendéglátás / szabadidő) zsebben felhalmozott összeg használható.*

*Az átmeneti rendeletmódosítás értelmében a Széchenyi Pihenő Kártya egyes alszámláira utalt béren kívüli juttatás 2021. december 31-ig bármelyik másik alszámlánál meghatározott szolgáltatás kiegyenlítésére is felhasználható.

SZÉP Kártya használata a honlapunkon

SZÁLLODA FIZETÉS A
HONLAPUNKON
FIZETÉS
A HOTELBEN
Apollo OTP, MKB, K&H
Aqua-Sol OTP, MKB, K&H MINDEN
FELSOROLT
SZÁLLODÁBAN
AZ ÖSSZES
(OTP, MKB, K&H)
SZÉP KÁRTYA
HASZNÁLHATÓ
Bál Resort felújítás alatt
Béke felújítás alatt
Erkel OTP, MKB, K&H
Flóra felújítás alatt
Forrás OTP, MKB, K&H
Freya OTP, MKB, K&H
Helios felújítás alatt
Lifestyle OTP, MKB, K&H
Millennium OTP, MKB, K&H
Palota OTP
Panoráma felújítás alatt
Pelion OTP, MKB, K&H
Répce felújítás alatt
Répce Gold OTP, MKB, K&H
Saliris OTP, MKB, K&H  
Sóstó OTP, MKB, K&H  

Az itt fel nem sorolt külföldi szállodák: a SZÉP kártya csak belföldön használható.

Honlapunkon is fizethet SZÉP Kártyával, így (szállodánként, időszakonként és csomagonként változó) kedvezményben is részesülhet. Mindhárom (OTP, MKB és K&H) kártya használható, de nem minden szállodánk felé. Az aktuális állapotot a táblázatban foglaltuk össze.
Bármelyik zsebből fizethet, a zsebválasztás a fizetőfelületen történik.

SZÉP Kártya és Hunguest Hotels törzskártya együttes használata

A SZÉP kártya szabályzat és a HUNGUEST HOTELS Törzskártya Üzleti Feltételei egyaránt kimondják, hogy a számlának a kártyatulajdonos nevére kell szólnia. Abban az esetben, ha egy családban két különböző névre szól a SZÉP kártya és a Törzskártya, akkor a szabályzatok értelmében egy számla rendezéséhez együtt nem használható a két kártyatípus.
Javasoljuk, hogy ebben az esetben a SZÉP kártyát kibocsátó pénzintézet ügyfélszolgálatán igényeljen meglévő SZÉP kártyájához társkártyát, amely a Törzskártya tulajdonos nevére szól. Csak akkor használható együtt ez a két kártyatípus, ha ugyanarra a névre szólnak.

Hunguest Hotels Ajándék és Élménykártyák

Mivel ezek a kártyák átruházhatók, és külföldi szállodáinkban is felhasználhatók, vásárlásukhoz SZÉP Kártya nem használható.

A Hunguest Hotels szállodák legfrissebb akcióit itt találja.