Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Napfényfürdő

Kényeztetés, kaland, kikapcsolódás

A Napfényfürdő Aquapolis Szeged wellness-, gyógy- és fürdőkomplexumot egy folyosó köti össze hotelünkkel, lehetőséget biztosítva ezzel arra, hogy Vendégeink bármilyen évszakban és időjárási körülmények között kényelmesen megközelíthessék a 4400 m2 vízfelülettel, Európa leghosszabb, éves üzemelésű vízicsúszdájával rendelkező vízivárost.
Az egykori Ligetfürdő helyén, a Belvárosi híd újszegedi oldalán 2010 tavaszán épült komplexum a régió életében kiemelkedő jelentőséggel bír. A fürdő 2015-ben ismét elnyerte a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságtól a Fogyasztóbarát Vállalkozás díját, majd a Magyar Fürdőszövetség minősítő bizottsága öt csillagra értékelte mind a fürdőt, mind pedig a gyógyászati részleget.

Csúszdapark

A létesítmény legattraktívabb elemei a lifttel megközelíthető, 30 méter magas toronyból induló, 223 és 272 méter hosszú, zárt óriáscsúszdák. A belső élménymedence-térben a galériaszintről további hét csúszda indul, összesen közel 1000 méter hosszan.


Élményfürdő és wellness

Az aktív kikapcsolódásra vágyó vendégeket sodrófolyósokkal, zuhatagokkal, pezsgőágyakkal várják. A belső élménymedencéhez kiúszóval kapcsolódik a külső wellness-medence. Az élménymedence tér déli oldalán üvegezett falfelület biztosítja a vizuális kapcsolatot a szabadtéri strand és létesítményei felé.

Forrás Spa

A szálloda területén, a fürdő részeként egy kifejezetten zajmentes, relaxációs zóna, a Forrás Spa várja a pihenni vágyókat. A nyugodt környezetben történő pihenést és kikapcsolódást nagymértékben elősegíti, hogy a fürdő e területét kizárólag 16 év feletti vendégek vehetik igénybe.

Szolgáltatások:


Gyógyvíz

A Dóra kút 1551 méter mélyről feltörő 70 Celsius fokos nátrium hidrogénkarbonátos gyógyvizének hatásait kihasználva kiválóan alkalmas mozgásszervi betegségek és csontritkulás kezelésére.


Gyermekparadicsom

A hat év alatti korosztály számára alacsony, 0-40 cm-es vízmélységű medenceterületet alakítottak ki. A gyermekbarát Baba-Mama Világban lehetőséget kínálnak a szülőknek a kisbaba nyugodt altatására, pelenkázására és etetésére egy csendes környezetben, az élményfürdőn belül. A babakonyhában mikrohullámú sütő áll a vendégek rendelkezésére az étel megmelegítésére.
A Gyermekjátszóban egy négy szintes, labirintusszerű játszóház biztosítja a nagyobb gyermekek önfeledt szórakozását, valamint egy külön játéksarok is várja a kis vendégeket.


Napfényfitness

A csúszdás medencetér második emeleti galériaszintjén került kialakításra Szeged legkorszerűbb fitneszkomplexuma, mely fitnesz- és kardiogépekkel, profi edzőkkel, a legújabb trendeket követő változatos csoportos órákkal és csodás panorámával várja az aktív kikapcsolódásra vágyó vendégeit. Az aerobikteremben többek között alakformáló edzések, jóga, TRX, Pilates, Hot Iron és a legmodernebb géppark biztosítja a testi felfrissülést.
(A szobaár tartalmazza a fitneszközpont használatát.)
Napfényfitness árakért és az aktuális órarendért kérjük, keressék fel az alábbi weboldalt.


Nyári fürdő

A fürdőkomplexum részeként a nyári időszakban szép, parkosított környezetben várja vendégeit Szeged legnépszerűbb strandja. A strand területén tanmedence, uszoda, élménymedence négy óriáscsúszdával és gyermekpancsolók találhatóak. A májustól szeptemberig tartó időszakban színes programok és rendezvények is várják a fürdőzőket.
További információ itt található.