Szobafoglalás - legjobb árak

Hévíz, Petőfi Sándor utca 9. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-83-341-074, +36-83-542-227 | +36-83-340-525

Hévíz, Hunguest Hotel Panoráma - Hévíz

A legtöbb üdülőhelytől eltérően Hévíz minden évszakban várja vendégeit.

Tavasszal a virágba borult város fogadja az idelátogatókat: könnyed sétára a tavat körbeölelő véderdő csábít, míg komolyabb túrára a páratlan Keszthelyi-hegység és a Balatoni dombság lankáin van lehetőség. Nyáron strandolás, a Tófürdő területén megépült gyermekmedence és a színes nyári programok örvendeztetik a kikapcsolódásra vágyókat.

Ősszel és télen a sajátos mikroklíma varázsolja egyedivé a várost.

Hévíz számtalan tartalmas kulturális és szabadidő programot kínál az idelátogatóknak. Többek között koncertek, kiállítások, évente megrendezésre kerülő fesztiválok, színházi előadások és egyéb színes programok közül választhatnak a vendégek.

Ahogy az évszakok változnak, úgy mutatja meg mindig új arcát a város. Színes programjai gondoskodnak róla, hogy mindig legyen valami, amiért érdemes Hévízre látogatni, legyen az a júniusi Pünkösdi Fesztivál, a méltán híres Borfesztivál augusztusban, a szeptemberi Egregyi Szüret, irodalmi találkozók és koncertek, táncfesztiválok vagy operettestek.

A városban olyan különleges művészeti csoportok tevékenykednek, mint a Musica Antiqua régizene együttes vagy a Hévízi Táncstúdió.

Vendégeink, akik hévízi szállodáinkba, a Hunguest Hotel Helios és Hunguest Hotel Panoráma szállodákba egy kellemes wellness- vagy frissítő gyógyüdülésre érkeznek, sohasem unatkozhatnak; a bőséges programajánlatok közül mindenki talál számára megfelelőt.