Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Wellness

2023.12.15-től megnyitotta kapuit teljeskörűen megújult, saját kútból táplált gyógyvízes medencénk, melyet szállodánk vendégei a mindenkor hatályos nyitva tartási időben, térítésmentesen áll vendégeink részére.

 

Szaunák:

Finn szauna 85-90 °C hőmérsékletű, elősegíti a méregtelenítést, serkenti az anyagcserét, lazítja és bemelegíti az izmokat. Élénkíti a keringési rendszerek működését, erősíti az immunrendszert és fokozza a bőr rugalmasságát.  A páratartalmat igényeinknek megfelelően növelhetjük, ha vizet locsolunk a szaunakályha köveire.

Orosz szauna 50 °C hőmérsékletű, ezekben a kabinokban az alacsonyabb hőmérséklethez magasabb páratartalom tartozik, ami hosszabb időtartam eltöltését teszi lehetővé. A kikapcsolódásnak ez a fajtája, aromaterápiával kiegészítve, nyugtató, stresszoldó hatású.

Infra szauna 50 °C hőmérsékletű, az infraszaunában az infrasugarak melegítik fel a helyiséget, melyek a bőr mélyebb rétegeibe hatolva belülről kifelé melegítik fel a szervezetet, így itt nem a nagyon magas hőmérséklet a mérvadó. Az infrasugarak segítségével  kezelés, közvetlenül az emberi bőrre fejti ki hatását. Az izzadás az infrasugarak bőrbe való behatolásával indul be, így segítve a méregtelenítést. 

Gőzfürdő 40-50 °C hőmérsékletű és magas páratartalommal működik. A gőzkabin előnye, hogy kevésbé terheli meg a szívet, mint a magas hőmérsékletű, alacsony páratartalmú finn szauna.

Sószoba felülete himalájai sóbányákból származó kristálysó tömbökkel, téglákkal borított. A megfelelő sótartalmát a himalájai kristálysóoldat párologtatása biztosítja, ezáltal a levegő sós, tökéletesen por és ingermentes, erős antiallergén és antibakteriális hatású. A bent levő só egy harmonikus, nyugtató rezgést biztosít.

Medencék:

Kiúszó medence élményelemekkel 
0,9 m 33 °C

Jakuzzi
0,9 m 34-36 °C

Jégoltár

Hideg vizes dézsa