Szobafoglalás - legjobb árak

Hévíz, Vörösmarty Mihály utca 91. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-83-342-895 | +36-83-340-525

Hévíz, Hunguest Hotel Helios - Wellness

A wellness az egészséges életforma újszerű megközelítése, amelyben nagy hangsúlyt kap az élet élvezete. A fő cél a test, a lélek és a szellem egyensúlyának megteremtése, egy minőségibb életvitel kialakítása. Ennek alapfeltétele, hogy ügyeljünk egészségünkre, megelőzzük a betegségeket. Megtanít arra, hogy fordítsunk kellő figyelmet testünk, lelkünk, és elménk szükségleteinek kielégítésére. A rohanó életmód által túlterhelt idegrendszer és szervezet egészségünk károsodásához vezethet. Fontos ezt időben felismerni, és megelőzni.

Ehhez segítenek hozzá a különböző wellness kezelések, aromafürdők, masszázsok.

INGYENES SZOLGÁLTATÁSAINK

Termálfürdő, élménymedence, tavasztól őszig úszómedence, nyáron gyermekpancsoló a parkban, jakuzzi, gőzkabin, szauna, infraszauna, Kneipp taposómedence, skótzuhany, ködzuhany.

AKTÍV KIKAPCSOLÓDÁS

Csoportos tornák (a szálloda vendégeinek térítésmentes)

Változatos tornaprogramokat biztosítunk vendégeink számára. A heti tornaprogramok a lift mellett elhelyezett táblán találhatóak. A csoportos tornáinkat javasoljuk városi, mozgásszegény életmódot folytató vendégeinknek, akik kíméletes, kondicionáló mozgásokat szeretnének végezni.

Változatos sportprogramok edzővel

Elérhető nálunk: reggeli torna, senior-, erősítő-, gerinc-torna, stretching, légzőgyakorlatok, Nordic walking, Power walking, Thera Ball, Thera Band, vízi torna, aqua fitness, aqua jogging, aqua stretching.
Fitneszterem használat: futópad, ellipszistréner, szobakerékpár.
Egyéb: billiárd, asztalitenisz.

NYITVATARTÁSI IDŐ

Az időpontok tájékoztató jellegűek, szezon és időjárás függvényében változhatnak.