Belépés
8380 Hévíz, Vörösmarty Mihály utca 91. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-83-342-895, A szálloda felújítás miatt zárva | Kérjük, küldjön e-mailt!

Hévíz, Hunguest Hotel Helios - Wellness

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Béke, Flóra és Helios szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

A wellness az egészséges életforma újszerű megközelítése, amelyben nagy hangsúlyt kap az élet élvezete. A fő cél a test, a lélek és a szellem egyensúlyának megteremtése, egy minőségibb életvitel kialakítása. Ennek alapfeltétele, hogy ügyeljünk egészségünkre, megelőzzük a betegségeket. Megtanít arra, hogy fordítsunk kellő figyelmet testünk, lelkünk, és elménk szükségleteinek kielégítésére. A rohanó életmód által túlterhelt idegrendszer és szervezet egészségünk károsodásához vezethet. Fontos ezt időben felismerni, és megelőzni.

INGYENES SZOLGÁLTATÁSAINK

Saját gyógyvizes kútból táplált medencefürdő, élménymedence, tavasztól őszig úszómedence, nyáron gyermekmedence a parkban, jakuzzi, gőzkabin, finn- és infraszauna merülőmedencével, Kneipp taposómedence, skótzuhany, ködzuhany.

AKTÍV KIKAPCSOLÓDÁS

Csoportos tornák (a szálloda vendégeinek térítésmentes)
Változatos tornaprogramokat biztosítunk vendégeink számára. A heti tornaprogramok a lift mellett elhelyezett táblán találhatóak. A csoportos tornáinkat javasoljuk városi, mozgásszegény életmódot folytató vendégeinknek, akik kíméletes, kondicionáló mozgásokat szeretnének végezni.

Változatos sportprogramok edzővel
Elérhető nálunk: reggeli-, senior-, erősítő-, gerinc-, váll-, csípő-, vízitorna, stretching, és változatos sportprogramok eszközökkel.
Edzőtermi foglalkozás kardiogépekkel(szobakerékpár, ellipszis trainer, futópad).

Térítés ellenében kölcsönözhetőek a jól felszerelt MTB kerékpárok, melyek nagyban hozzájárulhatnak az sportszellem kibontakozásához.
Egyéb: billiárd, asztalitenisz.

Az aktív pihenésre vágyó vendégek ingyenes és sokszínű programokon vehetnek részt edzővel (reggeli-, senior-, erősítő-, gerinc-, váll-, csípő-, vízitorna, stretching) és eszközökkel (gimnasztikai labda és szalag), edzőtermi foglalkozás kardiogépekkel (szobakerékpár, ellipszis trainer, futópad).

Térítés ellenében:

NYITVATARTÁSI IDŐ

Az időpontok tájékoztató jellegűek, szezon és időjárás függvényében változhatnak