Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Wellness

Határtalan wellness élmények a teljeskörűen megújult hévízi Hunguest Heliosban! Lépjen ki a szürke hétköznapok forgatagából és adja át magát a feltöltődés élményének!

Szállodánk gondolt a kicsikre és a nagyokra is, hogy mindenki megtalálja a legmegfelelőbb lehetőséget arra, hogy élményekkel gazdagon és szép emlékekkel gondoljon a nálunk töltött pihenésére! Számos szauna, medence, gyógyvizes medence és szezonálisan működő gyermek- és élménymedence található, melyek nyitvatartási időben korlátlanul igénybe vehetők. A wellness élmények mellett számos kozmetikai és masszázs ajánlat teszi teljessé a testi – lelki feltöltődést!

Medencék

Kiúszós élménymedence:

Egész évben, folyamatosan üzemelő melegvizes medence, 34 -36 °C átlaghőmérséklettel és 1,15m vízmélységgel.

Külső élménymedence:

Visszatérő vendégeink számára ismerős lehet a parkban található élménymedencénk, mely a felújítás előtt úszómedenceként funkcionált, azonban a vendégeink visszajelzését figyelembe véve átépítésre került és élménymedencévé alakult át és számos élményelem (nyakzuhany, pezsgőágy, ülőpadi hátmasszázs) tengerparti napozó és ülőpadok kerültek kialakításra

Vízmélysége 0,6 – 1,1m között változik és hőfoka: 20-33 °C

Gyermekmedence:

Külső élménymedencénk szomszédságában található felújított gyermekmedencénk, mely 34°C hőfokű és átlagos vízmélysége 0,4 m, garantált és önfeledt pancsolást biztosítva a gyermekek számára.

Szaunák

Finn szauna 85-90 °C hőmérsékletű, elősegíti a méregtelenítést, serkenti az anyagcserét, lazítja és bemelegíti az izmokat. Élénkíti a keringési rendszerek működését, erősíti az immunrendszert és fokozza a bőr rugalmasságát. A páratartalmat igényeinknek megfelelően növelhetjük, ha vizet locsolunk a szaunakályha köveire.

Orosz szauna 50 °C hőmérsékletű, ezekben a kabinokban az alacsonyabb hőmérséklethez magasabb páratartalom tartozik, ami hosszabb időtartam eltöltését teszi lehetővé. A kikapcsolódásnak ez a fajtája, aromaterápiával kiegészítve, nyugtató és stresszoldó hatású.

Infra szauna 50 °C hőmérsékletű, az infraszaunában az infrasugarak melegítik fel a helyiséget, melyek a bőr mélyebb rétegeibe hatolva belülről kifelé melegítik fel a szervezetet, így itt nem a nagyon magas hőmérséklet a mérvadó. Az infrasugarak segítségével a kezelés, közvetlenül az emberi bőrre fejti ki hatását. Az izzadás az infrasugarak bőrbe való behatolásával indul be, így segítve a méregtelenítést.

Gőzfürdő 40-50 °C hőmérsékletű és magas páratartalommal működik. A gőzkabin előnye, hogy kevésbé terheli meg a szívet, mint a magas hőmérsékletű, alacsony páratartalmú finn szauna.

Sószoba felülete himalájai sóbányákból származó kristálysó tömbökkel és téglákkal borított. A megfelelő sótartalmát a himalájai kristálysóoldat párologtatása biztosítja, ezáltal a levegő sós, tökéletesen por és ingermentes, erős antiallergén és antibakteriális hatású. A bent levő só egy harmonikus, nyugtató rezgést biztosít.