Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Programok

Hévíz számtalan tartalmas kulturális és szabadidő programot kínál az idelátogatóknak. Többek között koncertek, kiállítások, évente megrendezésre kerülő fesztiválok, színházi előadások és egyéb színes programok közül választhatnak a vendégek.

Ahogy az évszakok változnak, úgy mutatja meg mindig új arcát a város. Színes programjai gondoskodnak róla, hogy mindig legyen valami, amiért érdemes Hévízre látogatni, legyen az a júniusi Pünkösdi Fesztivál, a méltán híres Borfesztivál augusztusban, a szeptemberi Egregyi Szüret, irodalmi találkozók és koncertek, táncfesztiválok vagy operettestek. A városban olyan különleges művészeti csoportok tevékenykednek, mint a Musica Antiqua régizene együttes vagy a Hévízi Táncstúdió.


Látnivalók Hévíz környékén, egyéb szórakozási lehetőségek

Hévíz közvetlen környéke sokoldalú kikapcsolódást tesz lehetővé a turisták számára. Egyedülálló természeti értékei, a Kis-Balaton védett flórája és faunája, ezen belül is a terület madárállománya, a Balatonfelvidéki Nemzeti Park részeként a Keszthelyi-hegységgel együtt már az 1920-as évek óta természetvédelmi terület. A keszthelyi Festetics Kastély a sümegi vár építészeti és kultúrtörténeti emlékeivel, sajátos hangulatával szolgál maradandó élménnyel. A Balaton Kongresszusi Központ és Színház egész éves programot kínál a tánc és a színház kedvelőinek.

 

RENDEZVÉNYEK, KIEMELKEDŐ ESEMÉNYEK HÉVÍZEN ÉS KÖRNYÉKÉN

Keszthely

2023. 12.09. Caramel adventi koncertje (Balaton Színház)
2023. 12.11. ANIMA MUSICAE KAMARAZENEKAR ÉS BALÁZS JÁNOS KÖZÖS ESTJE (Balaton Színház)

Gyenesdiás

2023. 12.02.-12.03. ADVENTI GESZTENYESÜTÉS ÉS KARÁCSONYI VÁSÁR
 

Zalaegerszeg

2023. 12.20. Ébredés - Kökény Attila és Rakonczai Viktor Élőzenerakos Nagykoncertje