Hunguest Hotels Hungary
Belépés

Gyakori kérdések a Hunguest Hotels Törzskártya, Ajándék- és Élménykártyák használatára vonatkozóan

 


MI A TEENDŐ, HA ELVESZÍTETTEM A HUNGUEST HOTELS EGYÉNI TÖRZSKÁRTYÁMAT?

*HUNGUEST HOTELS Törzsvendég Centrum

Telefonszám: 06 1 481 9150
(Kedd, Szerda, Csütörtök 8:00 – 13:00)
2022.12.26-01.02 között zárva tart.

E-mail: torzsvendegcentrum@hunguesthotels.hu


MI A TEENDŐ, HA ELVESZÍTETTEM A HUNGUEST HOTELS AJÁNDÉK- VAGY PRÉMIUM ÉLMÉNYKÁRTYÁMAT?


HOGYAN TUDHATOM MEG A TÖRZSKÁRTYÁM PONTEGYENLEGÉT?


MINDEN KÁRTYÁHOZ TARTOZIK PIN KÓD?


HOL TALÁLOM A KÁRTYÁM PIN KÓDJÁT?


MIT TEGYEK, HA NEM TUDOM AZ EGYÉNI TÖRZSKÁRTYÁM PIN KÓDJÁT?

PIN kód hiányában a kártyát nem lehet használni, így azt pótolni kell.

MIT TEGYEK, HA NEM TUDOM AZ AJÁNDÉK VAGY ÉLMÉNYKÁRTYÁM PIN KÓDJÁT?

PIN kód hiányában a kártyát nem lehet használni, így azt pótolni kell.

 • A PIN kódot, annak bármely okból fennálló hiánya esetén (elvesztés, elfelejtés, elütés stb.) a HUNGUEST HOTELS Törzsvendég Centrum telefonon munkanapokon 09:00–13:00 között pótolja.
 • Amennyiben elektronikusan szeretné a PIN kód pótlást intézni, kérjük, hogy igényét a kártyaszám megadásával a HUNGUEST HOTELS Törzsvendég Centrum részére legyen kedves megküldeni, az torzsvendegcentrum@hunguesthotels.hu email címre.
 • Szállodában az Ajándék vagy Élménykártyához tartozó PIN kód pótlása nem lehetséges.
 • Az Ajándék- és Prémium Élménykártya elvesztéséből vagy a PIN kód elvesztéséből eredő károkért a HUNGUEST HOTELS nem vállal felelősséget.

MILYEN ESETBEN LEHETSÉGES UTÓLAGOS PONTFELÍRÁS A KÁRTYÁMRA?

 • Az Ön által elfogadott EGYÉNI ÉS VIP TÖRZSKÁRTYA ÜZLETI FELTÉTELEK alapján a Törzskártya kézhezvételét követően nincs lehetőség utólagos pontfelírásra. Ezért fontos, hogy minden nálunk töltött szállodai tartózkodásánál, Önnél legyen Törzskártyája és ismerje a hozzá tartozó PIN kódot.
 • Amennyiben még nem kapta kézhez az Egyéni Törzskártyáját, kérjük küldje el e-mailben a köztes időszakban kiállított szállodai számláját a HUNGUEST HOTELS Törzsvendég Centrum részére az torzsvendegcentrum@hunguesthotels.hu e-mail címre. Ebben az esetben a számla alapján munkatársaink jóváírják a pontokat.
 • Amennyiben Önnél van a kártyája, akkor a szálloda munkatársai, a kártyaszám alapján utólagosan felírják Önnek a pontokat és erről emailben tájékoztatják Önt.

ÖSSZEVONHATÓ-E KÉT EGYÉNI TÖRZSKÁRTYA?

 • A kártyák nem összevonhatók.
 • Amennyiben egy családban több kártyát is igényeltek, érdemes a forgalmat csak az egyik kártyára koncentrálni, a másik kártyát pedig felfüggesztetni.

MEDDIG ÉRVÉNYES A KÁRTYÁM?

Ajándékkártya érvényességi idejének hosszabbítása: A veszélyhelyzeti korlátozások miatti szállodai üzemszünetek ideje alatt lejáró és fel nem használt Ajándék és Élménykártyák lejáratát Társaságunk meghosszabbította 2022.03.31. napra. 

A kártya érvényessége a kártya típusától függ:

 • Az Üzleti kártyák nem rendelkeznek lejárattal, visszavonásukig érvényesek. Az Egyéni Törzskártyák annak kiállítástól vagy az utolsó tranzakció dátumától számított 3 évig érvényesek.
 • A VIP kártyák 12 hónapig érvényesek.
 • Az Ajándékkártyák a megvásárlástól számított 18 hónapig érvényesek. A pontos lejárati idő vagy a kártya tokján van feltüntetve, vagy pedig a vásárláskor kapott slip (bizonylat) alján szerepel.
 • Az Élménykártyák a megvásárlástól számított 12 hónapig érvényesek. A pontos lejárati idő, vagy a kártya tokján van feltüntetve, vagy a vásárláskor kapott slip (POS bizonylat) alján és/vagy a kártyatokon szerepel. 
 • A Prémium Élménykártyák forgalmazása 2021.05.14 napjával megszűnt, de a forgalomban lévő kártyák,  változatlan feltételekkel felhasználhatók. (Üzleti Feltétel)

MI A TEENDŐ LEJÁRÓ AJÁNDÉK- ÉS/VAGY ÉLMÉNYKÁRTYA ESETÉN?

 • A kártyák meghosszabbíthatók a lejáratuk előtt névértékük, vagy esetleges maradvány értékük 10%-a ellenében. A kártya meghosszabbítás ideje maximum 12 hónap lehet (a lejárattól számítva). Kérjük, írjon a torzsvendegcentrum@hunguesthotels.hu e-mail címre, hogy mely sorszámú kártyá(ka)tszeretné meghosszabbítani. Ebben az esetben a HUNGUEST HOTELS Törzsvendég Centrum munkatársai elküldik az átutaláshoz szükséges adatokat, és az összeg beérkezését követően automatikusan meghosszabbítják a kártyá(ka)t.
 • Az Ajándékkártya érvényességének meghosszabbításáért fizetendő díjak címletenként:
 

5 000 Ft címletű Ajándékkártya esetében:
10 000 Ft címletű Ajándékkártya esetében:
20 000 Ft címletű Ajándékkártya esetében:
50 000 Ft címletű Ajándékkártya esetében:
100 000 Ft címletű Ajándékkártya esetében:
250 000 Ft címletű Ajándékkártya esetében:

500 Ft/kártya
1 000 Ft/kártya
2 000 Ft/kártya
5 000 Ft/kártya
10 000 Ft/kártya
 25 000 Ft/kártya

 

Az 5 000 és 10 000 Ft címletű Ajándékkártyák értékesítése 2022.08.01. napjával megszűnt!

 • A Prémium Élménykártyák forgalmazása 2021.05.14 napjával megszűnt, de a forgalomban lévő kártyák,  változatlan feltételekkel felhasználhatók. 

NEM SIKERÜL ONLINE FIZETNEM AJÁNDÉKKÁRTYA VÁSÁRLÁSAKOR, MIT TEGYEK?

Az online fizetéshez érdemes előkészíteni a bankkártyát (SZÉP Kártyával nem vásárolható ajándékkártya) és a fizetés jóváhagyásához szükséges banki applikációt vagy internetes banki felületetet, hogy a tranzakció ne hiúsuljon meg időtúllépés miatt.

Ha más okból mégsem sikeres a bankkártyás vásárlása, abban az esetben lehetősége van az alábbi számlaszámra banki átutalással is kiegyenlítenie az ajándékkártyák összegét:

HUNGUEST Hotels Zrt.
Erste Bank
11600006-00000000-77649421
Közlemény: a megvásárolni kívánt ajándékkártyák darabszáma és címlete

Egyúttal kérjük, hogy a torzsvendegcentrum@hunguesthotels.hu email címre írja meg számlázási és postázási címét – cég esetében az adószámot – is.
Köszönjük türelmét és elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért!
Megrendelésénél kérjük vegye figyelembe, hogy a megvásárolt kártyákat tértivevényes postai küldeményként küldjük, belföldön 7 munkanapos átfutási idővel.