Adventi programok országszerte

2023. december 05.

A magyarországi fürdővárosok adventi programjai a karácsonyi hangulatot varázsolják elő, emellett szállodáink wellness kikapcsolódásra is lehetőséget adnak. Ha szeretne - és nem kérdés, hogy szeretne kiszakadni a tömegből és az év végi hajszából - egy kis pihenésre időt szakítani, akkor figyelmébe ajánljuk a kényeztető wellness mellé az alábbi varázslatos hangulatokat.

HÉVÍZ

A világhírű gyógytó mellett élvezze a város fényeit, ahol minden nap más-más program várja. Vegyen részt a fáklyás sétákon, hallgassa meg a karácsonyi koncerteket, vagy kóstolja meg a helyi finomságokat a vásári standokon. Foglaljon szállást a felújított Hunguest Hotel Heliosban, ahol a wellness részleg és a masszázsok garantálják a feltöltődést.
Részletes program itt.


EGER

A történelmi város adventi kínálata gazdag és változatos. Látogasson el a Dobó téren elállított óriásfenyőhöz, ahol estéről estére hangulatos programokkal kápráztatják el: koncertek, kulturális programok szerte a városban. Finomabbnál finomabb helyi borokból készült forralt borok segítenek ellazulni és dacolni a hideggel. Pihenjen a Hotel Eger & Parkban, ahol kitűnő wellness segíti a relaxációt.
Részletes program itt.


GYULA

Szállodánk mellett, azzal közvetlen összeköttetésben található a Gyulai Várfürdő és Aquapalota, ahol a gyógyvizes medencék, a csúszdapark és a termál szauna sziget kényezteti a vendégeket. A Várfürdő melletti Almásy-kastély varázskastéllyá változik adventre. A kastélykertben január 7-ig szombatonként karácsonyi vásár, a kastélyban pedig varázslatos programok várják, ezekről a részleteket itt találja. Foglaljon a Hunguest Hotel Gyulába, ahol a wellness szolgáltatások, jó ételek és közvetlen fürdőátjárás segítik a pihenését.


ZALAKAROS

A Karos korzó adventkor is megtelik élettel. Játszóház, az elmaradhatatlan Fúvós karácsony és sok más bensőséges hangulattal kedveskedik vendégeinek a fürdőváros. Szállodánk, a Hunguest Hotel Freya közvetlen fürdőkapcsolata révén a kényelmes wellness élmények otthonaként Zalakaros szívében várja adventkor is.
A programokért és foglalásért ide kattintson.


HAJDÚSZOBOSZLÓ

Adventi séta a MeseKorzón, kézműves foglalkozások, koncertek, karácsonyi fürdőzés lézershow-val - Szoboszló bármelyik szezonban odateszi magát, adventkor sem fog csalódni, aki a hajdúsági fürdővárost választja az ünnepi hangolódásra és wellness kényeztetésre. Azt se felejtsük el, hogy Debrecen kárázatos adventi vására és programjai (képünkön) félórán belül elérhetők. A Hunguest Hotel Aqua-Sol közvetlen fürdőkapcsolattal, központi fekvésével a legkényelmesebb megoldás hajdúszoboszlói kikapcsolódásra.

Részletes program itt.

Ne habozzon, foglaljon most, és élvezze a magyarországi fürdővárosok adventi varázsát és wellness kényelmét!