Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Zalakaros, Termál u. 7 Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-93-340-125 | +36-93-340-137

Zalakaros, Hunguest Hotel Freya - Programok

RENDEZVÉNYEK, KIEMELKEDŐ ESEMÉNYEK ZALAKAROSON

 2020. 07. 17-18-19. Zalakaros Város Napjai  Minden évben Anna naphoz kötődően kerül megrendezésre Zalakaros Város Napjai, melyen élő koncert és tűzijáték szórakoztatja az ide érkezőket. Sztárvendégünk lesz Hevesi Tamás és az Intermezzo Latin Club - Fekete Lindával az élen!
 2020. 07. 31 - 08. 01. Kannavirág Fesztivál  Immár hagyománynak számít a Zalakaros ikonikus virágáról elnevezett Kannavirág Királynő választás, ahol megválasztjuk Zalakaros legszebb virágszálát.
 A zsűri csapatát idén is sztárvendég erősíti, ezúttal Szabó Ádám személyében. Az élő show házigazdái pedig az álompár, Kulcsár Edina és férje, Csuti lesznek!
 A rendezvény kísérőprogramjaként mindkét nap a Gyógyfürdő téren kézműves vásár,  kiegészítő programok és borházak várják a vendégeket.
 2020. 08. 06 - 09. XXIII. Zalakarosi Bornapok  A hagyományosan négy napos rendezvényen az állandó boros gazdák mellett megjelennek a rendezvényen egyéb környékbeli és Balaton-felvidéki bortermelők is. Emellett a termelői- és kézműves vásárunkon vendégeinknek lehetősége nyílik betekinteni a régió kínálatának legjavába. Esténként élőzenés bállal illetve fergeteges koncertekkel várjuk az ide látogatókat! Sztárvendégeink: Péter Szabó Szilvi, Wolf Kati és a Supernem!
 2020. 08. 20 - 23. Szent István napok Nemzeti ünnepünk hosszú hétvégéjén idén is fergeteges, négynapos programsorozattal intünk búcsút a nyárnak. Természetesen a hagyományos, fantasztikus látványi elemekben bővelkedő tűzijátékunk az idén sem maradhat el! Az estéket pedig sztárvendégeink, Keresztes Ildikó és Balázs Fecó produkciói koronázzák meg!
 2020. 09. 05. Szüreti szőlőkapkodó Helyi és környékbeli kulturális csoportok fellépése és szüreti felvonulás Zalakaros főutcáján. Az estét szüreti bál zárja.
 2020. 09. 19 - 20. V. Zalakaros – Kis-Balaton Futóverseny Immáron 5. alkalommal várjuk a futás szerelmeseit a Zalakaros - Kis-Balaton Futóversenyre! Különböző távokon, az amatőröktől egészen a profikig, mindenki megtalálhatja a felkészültségének és kedvének legmegfelelőbb nehézségű szintet. További részletek és nevezés: zalakaros.hu/futoverseny
 2020. 10. 03. Jazz & Karos Jazz és funky zenék, kellemes környezet, kézműves vásár és borházak kínálata várja a vendégeket.
 2020. 11. 06 - 07. II. Szőlőhegyi Piknik Piknik télen…? Miért is ne! A tavalyi évben nagy sikert aratott Márton-napi rendezvényünk az idei évben is várja vendégeit! Négy helyszínen megannyi, színes program várja az érdeklődőket! A főszerep ezúttal is a Márton-napi libaságoké s persze a finomabbnál-finomabb boroké, melyek – hála a 4 helyszín sokszínű kínálatának – lehetővé teszik a Zalai borvidék nyújtotta isteni nedűk mind szélesebb körű felfedezését. Természetesen programokból sem lesz hiány, élőzenés bálok, zenés, táncos mulatságok szórakoztatják az ide látogatókat.
S, hogy az este végén ne azon kelljen morfondíroznia, hogy "iszik vagy vezet?" Ingyenes Pincejáratunk gondoskodik arról, hogy az egyes helyszíneken felhőtlenül élvezhessék vendégeink az ínycsiklandó borok páratlan zamatát!