Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Család, gyermek

Kisgyermekek elhelyezéséhez, babaágyat, kiságyat tudunk bekészíteni a szobába, az étteremben etetőszék is kéznél van, a lobbyban a színes, hangulatos, játékokkal teli kis gyermekszoba igazán népszerű.

 

  • 4 éves kor alatt a gyermek elhelyezése és az alapszolgáltatások díjmentesek.
  • 4 és 12 év közötti gyermekek költsége pótágyon a felnőtt ár 50%-a.
  • 12 év felett, pótágyon a felnőtt árral megegyező összeget számolunk.

A pótágyak mérete 90x200 cm, így néhány éves kortól a nagyobb gyermekig kényelmes elhelyezést biztosít, de egy kétágyas szobában (24 m2) csak 1 db pótágy fér el. 
Kétgyermekes családok esetében javasoljuk a nagyobb alapterületű junior apartmant (30 m2), vagy a 2 légterű, 46 m2-es apartmant, az 50 m2-es lakosztályt vagy a családok által kedvelt összenyitható 2 db külön bejáratú kétágyas szobát (az egyik 24, a másik akadálymentes fürdőszobás 40 m2-es).

A szálloda halljában, az Xbox szobában (lenti képünkön) az asztalifoci nagyon kedvelt, akárcsak a lobby-bár előtt a 2 touch game table.

Kerékpárkölcsönzés a recepción intézhető.

A Hunguest Hotel Aqua-Sol vendégei korlátlan alkalommal léphetnek be Európa legnagyobb fürdő-komplexumába, azon belül az egész évben üzemelő Aqua-Palace élményfürdőbe is, amelynek első emeletén kis gyermekes medencék vannak, ezek közül egy, a legkisebbek részére. Nagyobbak már a csúszdát is kipróbálhatják.

Aqua-Sol X-Box szoba