Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

9740 Bük, Termál krt 26. Útvonaltervezés
Telefon +36-94-558-558, +36-94-558-505

Bük, Hunguest Bük - Gyermekprogramok

„A mai nap éppen megfelelő arra, hogy…”
minden gyermek jól érezze magát a sok, izgalmas játék között.

Animátoraink gondoskodnak a programok sokszínűségéről, hogy a gyerekeknek önfeledt mókában és kacagásban legyen része: Hód Henrik - játszószobánk kabalája - vár mindenkit a játékok mesés világába.

Akár kisebb, akár nagyobb vagy, nálunk biztosan jól érzed majd Magad, mert részt vehetsz kézműves foglalkozásokon, mozgásos játékokon, ügyességi vetélkedőkön és még sok más játékos programon.
A szabadban bújócskázhatsz, labdázhatsz, és benevezhetsz játékos sportvetélkedőinkre, ahol nyereménnyel díjazzuk ügyességedet.

A „Loki” kisvasúttal városnéző körút keretében felfedezheted Bük látnivalóit. A játszószoba szórakoztató, érdekes, valamint képességfejlesztő játékokat kínál Neked! Van itt: baba, dömper, építőkocka, Twister, mini csócsó, betűkirakó, plüss állatok, rajzeszközök stb...

A játszószoba minden nap reggeltől estig várja a lurkókat, a használata és a gyermekprogramokon való részvétel térítésmentes! Mert minden nap megfelelő arra, hogy gyermekünk boldog legyen!

A négycsillagos szolgáltatások mellett legkisebb vendégeinknek, akik nálunk a legnagyobbak, megteremtjük a négycsillagos mosoly feltételeit: