Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Napsugár Játszópark

A büki 9 hektáros terület, amely a régi Bánya-tó körül terül el, egy 3100 nm-es óriás játszóházzal biztosítja a gyerekek önfeledt szórakozását, miközben szüleik is pihenhetnek a festői szépségű környezetben, vagy akár sportolhatnak a legmodernebb gépekkel felszerelt konditeremben, illetve kikapcsolódhatnak a bowling pályán.

A 9 hektáron  elterülő Napsugár Játszópark elérhető a Marx utcából és a VOG felé vezető mezőgazdasági útról is, valamint az Európa útról.
Egy olyan létesítményt álmodtak meg a tulajdonosok, ami a gyerekek arcára mosolyt csal, ami igazi kikapcsolódás a hétköznapokon, közös családi program a hétvégéken, igazi gyerekparadicsomként várja a látogatókat, kicsiket és nagyokat kortól függetlenül.
A Napsugár Játszópark olyan egyedülálló szórakoztató komplexummal bővült Bük turisztikai kínálata, mely feltehetően hamar az ide érkező és a térségben élő családok egyik kedvelt kikapcsolódási helyévé fog válni.

Az elkészült épület 300 fő befogadására alkalmas, és ha belépünk az 1700 négyzetméteres játszóházba, rögtön bevillan: de jó lenne most újra gyereknek lenni!

A legkisebbek számára ott a 70 m2-es, kétszintes mászóka csúszdákkal, a kis trambulin, és az építőkockákkal gazdagon beterített játéksarok.
A nagyobb gyerekek már bátran ugrálhatnak a négypályás trambulinon, csúszkálhatnak és ugrálhatnak két különböző légvárban, vagy átélhetik a vízen járás élményét a kis medencében, ahol óriásgömbök és kézzel hajtható vízi dodzsem garantál számukra mókázást. Ugyancsak élményekkel teli szórakozás vár azokra, akik végigmennek a négy emelet magas 130 m2 alapterületű nagy labirintuson, ahol sok más mellett csúszdákat és labdalövöldözőket találunk.
Hazánkban elsőként itt telepítettek úgy nevezett SpinFizz hengert, mely vízzel feltöltve a végtelen csúszdázás élményét nyújtja különböző fordulatszámon. Állítható ülőtávolságú gokartok, futóbiciklik és triciklik színesítik a játékkínálatot. Ugyancsak vonzó lehet sokak számára a 90 m2-es korcsolyapálya, melyet télen-nyáron használhatnak az érdeklődők jégkorcsolyával.

A Napsugár Játszópark természetesen a felnőttekre is gondolt a tervezésnél. Amellett, hogy jó pár játékot a szülők is kipróbálhatnak, bowling pálya, amerikai fallabda pálya és fitness terem teszi teljessé a kínálatot - az épületben. A szabadban ugyanis további szórakozási és sportolási lehetőségeket fedezhetünk fel: a 15 elemes kültéri játszótér, pancsipark, kilenclyukú mini golfpálya, valamint a hatalmas dombról leguruló ZORB labda - mondhatjuk úgy is -, hogy „hab a tortán".
A közeljövő tervei között pedig szerepel a tó körül egy futóút megépítése és a tó felett egy 300 méteres csúszda- és kötélpálya kialakítása.
A szolgáltatásokról, nyitva tartásról és árakról bővebb tájékoztatás a játszópark honlapján található.