Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

9740 Bük, Termál krt 26 és Európa út 3 Útvonaltervezés
Telefon +36-94-558-558, +36-94-558-505

Bük, Hunguest Bük - Kerékpáros ajánlat

Az aktív pihenés lehetőségét kínáljuk fel a kerékpáros sport szerelmeseinek az Alpokalja friss levegőjén!

Kényelmes (nem dohányzó) szobát nyújtunk vitamin dús, bőséges és változatos reggelivel és vacsorával. Ha mozogni vágyó baráti társasággal érkezik mindenki erőtől duzzadva pattanhat majd kerékpárjára!

Ha az úton megéheznek, a szálloda chefje által összeállított piknik csomaggal csillapíthatják étvágyukat. Lelkes hobbytársai a kerékpáron eltöltött nap után a vacsoránál látványkonyháról is választhatnak frissen készített ételeket.

Izmaik pihentetését masszázs biztosítja. Wellness szigetünk úszómedencéjében, jacuzzijában, gőzkamrájában vagy infra szaunájában feltöltődhetnek az újabb túrához. Fürdőköntösben kényelmesen mozoghatnak szobáik és a wellness között.

A környéket behálózó kis közlekedésű utak, vagy az Ausztriába átnyúló kerékpárút mentén szervezett kerékpártúrán is van lehetőségük résztvenni a hotel vagy a Herényi Kulturális és Sportegyesület jóvoltából. Érkezéskor kerékpáros térképet is adunk Önnek, hogy megtervezhesse túráját.

Animátoraink a szállodában aktív sportprogramokat szerveznek és sporttanácsokkal is szívesen ellátják az érdeklődőket! Kerékpár kölcsönzési lehetőség (térítés ellenében) a szálloda saját bicikliparkjából minden korosztály számára megoldott.
Kerékpárját biztonságos helyen tároljuk, míg Ön pihen és műszaki segítségnyújtást is vállalunk.

Gépkocsi és autóbusz parkolási lehetőség a szálloda saját zárt parkolójában áll rendelkezésükre!