Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Programok

SPORT ÉS SZABADIDŐPROGRAMOK
 

LOVAGLÁS

Csepregen, Bükfürdőtől 10 km-re a Varga tanyán van lehetősége vendégeinknek lovaglásra, kezdők részére tanítás, futószáras oktatás, haladóknak túra- és tereplovaglás. A környékbeli erdők, mezők és réteg ideális helyszínéül szolgálnak a sportág hódolóinak.

VADÁSZAT

A Büki Csalitos Vadásztársaságon keresztül magyar vadászjegyet lehet váltani, mellyel a szállodától 5 km-re 3300 hektáros erdőben van lehetőség a vadászatra. Ezen a területen főleg tarvadakra, tehénborjúra, sutára, gidára és vaddisznóra lehet vadászni. További információ a vadászati lehetőségekről: a vadásztársaságnál lehet érdeklődni.

HORGÁSZAT

Bükfürdőhöz legközelebb a Répce folyóban (Alsó Ausztriában ered és Győrnél ömlik a Rábába) és a Boldogasszony tavon tudnak a horgászok szenvedélyüknek hódolni.

A folyóban pisztrángot, domojkót, csukát, keszegféléket lehet fogni. Külföldi vendégeknek útlevél, vagy személyigazolvány szükséges. Felszerelésről mindenkinek magának kell gondoskodni. 

A Boldogasszony tóban ponty, csuka, süllő és amur található, de van lehetőség Csepregen is horgászásra.

GOLF

Szállodánk szomszédságában (kb. 500 m) található a Birdland Golf & Country Club, mely Magyarország első 18 lyukú championship golfpályájával rendelkezik. A tavalyi évtől 9 szakasszal kiegészülve 27 lyukon várja a golfozni vágyó vendégeket.
Lehetőség van különböző package-k igénybevételére. A pályán teljes felszerelést is lehet bérelni, illetve az egyéni oktatás is biztosított.

TENISZ

A szállodától 500 méterre található 4 salakos és 2 fedett teniszpályát előzetes bejelentkezés után lehet igénybe venni. Igény esetén ütőket és labdákat térítésmentesen biztosítanak. Teniszoktató előzetes időpont egyeztetés alapján igényelhető.
A szállodától kb.100 méterre található még egy szabadtéri teniszpálya, mely műanyag borítású.