Szobafoglalás - legjobb árak

Hajdúszoboszló, Mátyás Király sétány 12-14. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-52-362-744 | +36-52-362-959

Hajdúszoboszló, Hunguest Hotel Apollo

Ismerje meg a Hunguest Hotel Apollót!

Hajdúszoboszlói pihenés

A Hunguest Hotel Apollo hazánk egyik legismertebb fürdővárosának, Hajdúszoboszlónak szívében kapott helyett. Szállodánk vendégei modern, kifinomult környezetben tölthetik pihenésüket, miközben számos kikapcsolódást ígérő szolgáltatásunk közül választhatnak.

Jól felszerelt, elegánsan berendezett szobáinknak köszönhetően szállodánk családi nyaraláshoz, hétvégi kikapcsolódáshoz és vállalati események lebonyolításához is tökéletes helyszínt biztosít.

Az esztétikum és a különleges szolgáltatások mellett odafigyelünk arra is, hogy vendégeink szolgáltatásaink minőségét és személyzetünk hozzáállását illetően is kellemes emlékeket őrizzenek itt töltött napjaikról.

Testi-lelki felfrissülés

Wellness-részlegünkben a rohanó hétköznapok fáradalmait pihenheti ki különleges kezeléseink segítségével. Speciális masszázsaink, aromaterápiás kezeléseink között bizonyára Ön is megtalálhatja a kedvére valót. A szépülni vágyók igénybe vehetik szoláriumaink, fodrászunk szolgáltatásait, vagy élhetnek fittness-termünk adta lehetőségekkel. Hagyományos és infraszaunánk, sókamránk, thermálvizes medencéink is mind az ide látogatók felfrissülésére szolgálnak.

„A reumások mekkája”.

Városunk egyedülálló hatású, 73 °C hőmérsékletű termálvize 1091 méter mélyről tör fel a felszínre, melynek Hajdúszoboszló fürdővárosi címét is köszönheti, és amelynek páratlan jótékony hatásait Ön is élvezheti az Apollo Hotel termálmedencéiben.
Szállodánk közvetlen összekötetésben áll a szomszédos Hunguest Hotel Béke Gyógy- és Wellness részlegével, ahol TB által támogatott gyógykezelések igénybevételére is van lehetőpég, pl.: orvosi gyógymasszázs, tangentor, szénsavas fürdő, iszappakolás, vízalatti torna illetve gyógytorna.
A zavartalan kikapcsolódás mellett számos egészségügyi panaszra is gyógyírt jelenthet a gyógyvíz, például ízületi gyulladásokra, gerincbántalmakra, idegfájdalmakra és sportsérülésekre is.
Élvezze Hajdúszoboszló termálvizét az Apollo Hotelben!

Hajdúszoboszló lehetőségei

A páratlan élményekhez nagyban hozzájárulnak városunk egyedülálló szabadidős lehetőségei is.
Ide tartozik Hajdúszoboszló Aquapark névre keresztelt csúszdaparadicsoma és az Aqua-Palace fedett élményfürdő, amely Európa legnagyobb fürdőkomplexumának része - mindössze néhány percnyi sétára szállodánktól. Az érdeklődők ezen kívül Hajdúszoboszló múzeumaival, néprajzi értékeivel is megismerkedhetnek az itt töltött idő alatt.