Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Bemutatkozás

A szálloda megközelítése a nyári időszakban: július 01. és augusztus 31. között minden nap 18:00 és 24:00 óra között az egyirányú Mátyás király sétányra a behajtást felfüggesztik, kizárólag gyalogos forgalom lehetséges. Amennyiben ebben az idő-sávban kívánja megközelíteni a Hunguest Hotel Apollo-t, a Mátyás király s. – Pávai Vajna u. / Sport u. kereszteződés felől tudja megközelíteni a szállodát!

A Hunguest Hotel Apollo hazánk egyik legismertebb fürdővárosának, Hajdúszoboszlónak szívében kapott helyett. Négycsillagos szállodánk vendégei modern, kifinomult környezetben tölthetik pihenésüket, miközben számos kikapcsolódást ígérő szolgáltatásunk közül választhatnak. Jól felszerelt, elegánsan berendezett szobáinknak köszönhetően szállodánk családi nyaraláshoz, hétvégi kikapcsolódáshoz és vállalati események lebonyolításához is tökéletes helyszínt biztosít. Az esztétikum és a különleges szolgáltatások mellett odafigyelünk arra is, hogy vendégeink szolgáltatásaink minőségét és személyzetünk hozzáállását illetően is kellemes emlékeket őrizzenek itt töltött napjaikról.

Elérhetőség

Hunguest Hotel Apollo

4200 Hajdúszoboszló, Mátyás Király sétány 12-14.
(Magyarország)

Útvonaltervezés

+36-52-362-744

Gasztro séta, félpanzióval

Hunguest Hotel Apollo · Hajdúszoboszló

Gasztro séta, félpanzióval

26 000 Ft-tól/fő/éj

Legjobb ár - NYÁR!

Hunguest Hotel Apollo · Hajdúszoboszló

Legjobb ár - NYÁR!

20 000 Ft-tól/fő/éj

Augusztus 20. - Apollo

Hunguest Hotel Apollo · Hajdúszoboszló

Augusztus 20. - Apollo

22 000 Ft-tól/fő/éj

Szolgáltatások

Szállodánkban lehetőség van arra, hogy már 14 óra előtt elfoglalja szobáját, vagy ha úgy kívánja, hát maradjon tovább, mint reggel 10 óra! Az akció korlátozottan vehető igénybe (szobafoglaltság függvényében), így kérjük, hogy a részletekről érdeklődjön szállodai bejelentkezése során!

Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a korai érkezés, illetve a kései elutazás csak korlátozottan vehető igénybe, rendelkezésre állás függvényében; kérjük, tájékozódjon a szálloda recepcióján, illetve ide kattintva a lehetőségekről!


Kedves Vendégünk!

A szállodában végrehajtott idei informatikai fejlesztéseknek köszönhetően a vendégigényeket figyelembe véve a szobákban választható

TV-csatornák számát jelentősen megnöveltük! A jelenlegi teljes kínálat megtekinthető itt:
TV CSATORNÁK