Magyar Brands Superbrands 2014

Galyatető, Hunguest Grandhotel Galya - GRANDHOTEL GALYA

Legyen a vendégünk egész évben, mert LEGMAGASABBAN A LEGJOBB!

Galyatetőn már beköszöntött a tél, leesett az első hó, és
puha fehér takaró borítja a tájat!

(2014.11.25.)

A Mátra és az ország második legmagasabb csúcsán 957 méter magasan, 5 hektáros park közepén, gyönyörű panorámával várja Vendégeit Magyarország 4 csillagos magaslati szállodája, a Hunguest Grandhotel Galya****, a 4 évszak élményszállodája. A patinás, 1939-ben épített szálloda akkor is és ma is a családok, a túrázók, a természet szerelmeseinek kedvenc szállodája, MERT...

  • 129 szoba, különféle, minden igényt kielégítő szobatípusAz apartmanokat, családi szobákat, nagy alapterületű kanapés szobákat gyermekkel érkezőknek ajánljuk. Több szoba pótágyazható, zuhanyzós vagy kádas fürdőszobával rendelkezik. Minibár, széf, műholdas TV, telefon, hajszárító és ingyenes internetcsatlakozás is Vendégeink kényelmét szolgálja.
  • a mérsékelt szubalpin jellegű klímának köszönhetően a kristálytiszta levegő gyógyhatással bír
  • a wellness részlegünk különleges élményt kínál mind a gyermekek, mind a felnőttek részére: úszó-, élmény-, és gyermekmedence, szaunák, kerti bio rönkszauna merülő medencével, külső élménymedence, infrakabin, SALVUS SÓKABIN, élményzuhanyok, masszázsok, testkezelések, kozmetika.
  • a környék sportlehetőségei kimeríthetetlenek: nyáron- erdei gyalogtúrák, éjszakai fáklyás túrák, nordic walking, légpuskás lőpálya, lézervadászat, íjászat, lábtengópálya, télen- 4 km-re található a mátraszentistváni hóágyúkkal felszerelt sípálya, Galyatetőn sífutó pálya áll Vendégeik részére (előzetes jelentkezést igényel).
  • a gyermekek szórakoztatásáról is gondoskodunk: vadaspark, KalandparkXBox szoba, Bambi kuckó játékokkal, játszótér, külön gyermekprogramok képzett animátorokkal és iskolai oktatókkal (kézművesház, családi vetélkedők, kincskeresés, számháború, csillagvizsgálás, minidisco, karaoke, arcfestés, társasjátékok).
  • • A szállodában egyedi stílusú, I. osztályú Panoráma Étterem, mely 300 fő befogadására alkalmas. Itt az új látványkonyha minden igényt kielégítő különlegességeivel  várjuk kedves Vendégeinket.
  • 2009 márciusától Magyarországon egyedülálló körpanorámás, 300 főt befogadó, legmagasabb színvonalú technikával felszerelt, szekcionálható konferenciaterem szolgálja ki a konferenciákra, rendezvényre érkezőket.

Új hall - Grandhotel Galya

Ajánlás
A Hunguest Grandhotel Galya Beregi Péter színművész kedvenc tartózkodási helye!

Beregi Péter színművész a következő szavakkal írta le, miért is szereti szállodánkat:
"Nem mondhatom el senkinek,
elmondom hát mindenkinek..." - Karinthy Frigyes
Elmondom, hogy az Úr jókedvében teremtette meg Galyatetőt.
Elmondom, hogy ilyen levegőt, ilyen klímát, ilyen növényzetet az Úr kivételes ajándékának kell tekintenünk.
Elmondom, hogy elődeink éltek a lehetőséggel és a múlt század 30-as éveiben ide álmodták és felépítették ezt a csodálatos szállodát.
Elmondom, hogy az itt dolgozók küldetésnek, hivatásnak tekintik a vendéglátást és tudják, hogy vendégül látni annyit jelent, mint felelősséget vállalni a rájuk bízott vendégért.
Elmondom, hogy az itt dolgozók tudják, hogy két ember között a mosoly a legjobb kommunikáció.
Elmondom, hogy ebben a hotelban a nap 24 órájának minden perce rólad, a vendégről szól, hogy érezd magad jól, hogy örülj az életnek, hogy boldog légy.
Elmondom, hogy ehhez minden eszköz a rendelkezésedre áll, (wellness, konditerem, jó konyha, lobby bár, gondozott park,...), hogy tested és lelked felfrissüljön és védetté válj a hétköznapok kihívásaival szemben.
Elmondom, hogy itt minden évszakban jól érezheted magad.
Elmondom, hogyha a színpadi munkám stresszes fáradalmait ki szeretném pihenni, eljövök ide a feleségemmel, mert nincs olyan gyógyszer, nincs olyan pszichológus, aki különbül "gyógyítana".
Köszönet érte a szálloda minden munkatársának, akik ilyen szaktudással, ilyen hivatástudattal, ilyen odaadással gondoskodnak rólunk, vendégekről.

Külön köszönet jár Nékik, amiért ilyen alázattal szolgálják az Úr ajándékát a GRANDHOTEL GALYÁT!!!
Ha ezt a néhány odavetett sort elolvastad, arra kérlek: HA NEM MONDHATOD EL SENKINEK, MOND EL MINDENKINEK!