Szobafoglalás

7.6 °C Webcam
Heiligenblut, Winkl 46 Útvonaltervezés
Telefon | Fax +43/4824-4111 | +43/4824-4111-88

Heiligenblut, Hunguest Hotel Heiligenblut

Üdvözöljük a HUNGUEST Hotel Heiligenblutban, üdvözöljük barátok között!

Szállodánk a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén fekszik, 3000 m feletti hegycsúcsokkal körülölelve- joggal tartják az Alpok egyik legszebb helyének. Heiligenblut - az Alpok egyik legszebb települése. Egyik oldalról a történelmileg meghatározó templom, másik oldalról pedig Ausztria legmagasabb hegye, a Grossglockner őrzi a települést. A Kärnten Q minőségdíjjal kitűntetett HUNGUEST Hotel Heiligenblut egy igazán barátságos, kellemes, sportos hotel Heiligenblut település előnyös részén.

Tapasztalja meg kiváló éttermünk kulináris sokszínűségét, amely leginkább egy piac forgatagához hasonlít. Reggel 10.00 óráig válogathat a bő kínálatból, esténként pedig a látványkonyhában a szeme előtt elkészített ételekből fogyaszthat.

  • A gyermekeket  az óvoda (gyerek-klub), a házi állatsimogató illetve játszóterünk várja. Kellemes szórakozást kívánunk!
  • A sportbarátok figyelmébe ajánljuk 3 teniszpályánkat, fallabdapályánkat
  • A kalandorokat sem kíméljük, hiszen választhatnak a vezetett gyalogtúrák, a vadvízi evezés, a canyoning, az aranymosás, és még sok izgalmas kihívás közül!

     

Mindegy, hogy kikapcsolódásként a hegyekben túrázik, egyszerűen csak teniszezik vagy a vadvizeket hódítja meg, a Hunguest Hotel Heiligenblut mindezen lehetőségeket, s még ennél is többet nyújt Önnek a kellemes, pihentető üdülés érdekében!

Kellemes üdülést kívánunk!


Nincs nagyobb elismerés számunkra, mint amikor vendégeinket régi kedves ismerősként, szinte barátainkként üdvözölhetjük szállodánkban
. Ezért kitaláltunk egy hetet, ami róluk és nekik szól. Igyekeztünk ebbe a néhány napba belesűríteni mindazt, amiért minket szeretnek: kirándulásokat, tábortűzet, Karintiai estet, és persze azt, amit minden nap adunk, vendégszeretetünket és finom konyhánkat. Ez a Törzsvendégek hete, számtalan programmal, kedvezményes áron. Kérjük, kattintson ide a részletekért!

Magische Momente
Mágikus pillanatok! Minden nap a legjobb élménytúrák várják Önt a látványos gleccsertrekkingtől a raftingon át a zerge- és sólyommegfigyelésig. Kérjük, kattintson ide az Ön Mágikus pillanatáért!

Szeretné tudni, hogy éppen milyen idő van Heiligenblutban? Megsüti-e a Nap a Grossglocknert? Milyenek a látási viszonyok a sípályákon? Lehet-e kirándulni a Scharecken? Akkor kattintson ide, ahol összegyűjtöttük Önnek a legjobb webkamerákat!
Nationalpark Kärnten Card
2015 nyarán ismét biztosítjuk vendégeinknek a Karintia Nemzeti Park Kártyát (legalább kétéjszakás foglalás esetén). A kártya előnyei többek között:
  • Grossglockner Hochalpenstrasse - térítésmentes áthaladás (legalább hároméjszakás foglalás esetén)
  • A Nemzeti Park rangerei által vezetett túrák - ingyenes részvétel
  • Több mint 100 kirándulási célpont Karintiában - ingyenesen vagy kedvezményesen
    További információkért kérjük, kattinson ide!
Heiligenblut környékén számtalan lehetőség nyílik a vadvízi evezés és a kanyoning kipróbálására. A Möll és az Isel patakokon, illetve a környező hegyi vizekben úgy a kezdők, mind a haladók próbára tehetik bátorságukat. De nincs mitől tartani, képzett vezetők biztosítják, hogy a túra során semmilyen kellemetlenség ne történhessen. Próbálja ki a raftingot és a kanyoningot, tornázza fel az adrenalinszintjét, annál jobban semmi nem oldja a stresszt. További információkat találhat, ha ide kattint!

Szeptember 11. és 13. között rendezik Heiligenblutban a 13. Glockner Bárányfesztivált, mely kimagasló kulináris élményekkel várja a látogatót. Kóstoljon bele Ön is! További hasznos információkat itt találhat.
A HUNGUEST Hotel Heiligenblut otthona Ausztria első nemzeti parkja, a Hohe Tauern Nemzeti Park. A több mint 1800 km2 kiterjedésű nemzeti park Karintia, Salzburg és Tirol tartományban helyezkedik el. Háromezres hegyek, különleges állat- és növényvilág, rangerprogramok, gleccserek és számtalan további természeti látványosság várja az érdeklődőket.A másfélórás családi sétáktól az egésznapos kirándulásokon keresztül a profiknak kitalált magashegyi túrákig itt minden megtalálható, amire egy természetkedvelő vágyik. Egy kis ízelítőt találhat, ha ide kattint!

Járt már Heiligenblutban? Ha nem, akkor íme két kis ízelítő, ha pedig már igen, akkor csak engedje felidézni az élményeket!

Szeretne értesülni legújabb akcióinkról, legfrissebb híreinkről? Kérje hírlevelünket! Megígérjük, nem fogjuk zaklatni. Hírlevelünket általában havonta egyszer küldjük ki, és csak olyan információt írunk bele, amely az Ön érdeklődésére számot tarthat. Próbálja ki, iratkozzon fel hírlevelünkre ide kattintva!