Az év medencéje Gyulán!

2015. április 29.

A Hunguest Hotel Erkellel közvetlen összeköttetésben álló Gyulai Várfürdő Aquapalotájának élménymedencéje a közfürdők kategóriájában egyedüliként I. Arany fokozatú díjat nyert a Magyar Uszodatechnikai Egyesület és a Magyar Fürdőszövetség most lezárult pályázata alapján!
A már meglévő és magas színvonalat képviselő szolgáltatások – gyógyfürdő, strand, Castello Wellness és Szaunapark, Beauty Masszázs Szalon – mellett az AquaPalota a Gyulai Várfürdőnek egy színes, vidám és minden igényt kielégítő arcát kelti életre.

Az AquaPalota közel 900 négyzetméteres vízfelülettel büszkélkedhet. A hatalmas családi medencében számtalan élményelemem, sodrófolyosó, álló- és fekvőmasszázsok, víz alatti masszázs, gejzírek, buzgárok, nyakzuhanyok, vízfüggönyök fokozzák a kényelmet és a szórakozást. A repertoárt családi és „fényalagút” csúszda, valamint egy olyan különleges csúszda - a „Fel(l)ejtő” -  teszi teljessé, amelyen a gravitációt meghazudtolva szakaszonként felfelé is csúszhatunk.
(Forrás: beol.hu)

A Hunguest Hotels tippje pedig a következő:
Gyulai tartózkodáshoz remek választás lehet a Hunguest Hotel Erkel, melyet folyosó köt össze a szomszédos Várfürdővel, lehetőséget biztosítva ezzel arra, hogy vendégeink a fürdő gyógyvizes, élmény-, úszó- és gyermekmedencéit kényelmesen használhassák.
(A szálloda négycsillagos, Dürer szárnyának vendégei térítésmentesen vehetik igénybe a Várfürdő és az AquaPalota szolgáltatásait is. Szállodánk háromcsillagos, Munkácsy szárnyának vendégei az AquaPalota belépőjegyet megvásárolhatják a Várfürdő pénztárában.)