2015-ben is Superbrands díjas a Hunguest Hotels!

Örömmel tudatjuk, hogy a Superbrands Szakértői Bizottság döntése alapján 2015-ben a Hunguest Hotel Palota és a Hunguest Hotels márkák ismét elnyeték a Superbrands címet.
A Superbrands a világ legjelentősebb márkaértékelési rendszere, amely közel 90 országban azonos ismérvek alapján díjazza a vezető márkákat.

A Superbrands minden korábbinál nagyobb hangsúlyt fektet a fogyasztók elérésére, így a bizottság értékelése mellett harmadik éve már a fogyasztók is részt vesznek a díjazottak kiválasztásában.

A programot magát közel húsz évvel ezelőtt marketinggel és kommunikációval foglalkozó szaktekintélyek indították útjára Nagy-Britanniában. A cél kettős volt: a kiemelkedő márkák reflektorfénybe állítása, valamint követendő példák felmutatása. A program az indulás óta (1995) a világ minden részén ismertté vált, ma már 5 földrész 90 országában jelent különleges minősítést a Superbrands cím.

Hisszük, hogy a minősítés, amelyet márkánk elnyert, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt vendégeink választásához.
A díj olyan pozitív visszajelzés brandünkről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.