Büki Gyógyfürdő - új pihenőtéri épület

 

Fürdő- és
élményfürdő belépő akció


Fürdő- és élményfürdő belépő szauna használattal
3500 helyett 2700 Ft / fő / nap, gyermekeknek
2800 helyett 2350 Ft / fő / nap.

20009. november 2-től december 23-ig hétfőtől-csütörtökig érvényes.

Új pihenőtéri épület

A Büki Gyógyfürdőt a vendégek a családok fürdőjeként ismerik, mely télen-nyáron ideális helyszínt nyújt feltöltődésre. Nem csupán a nyári strandolóknak kínál különleges szolgáltatásokat.
November 5-e óta egy vadonatúj pihenőtéri épület is várja a kikapcsolódni vágyókat a fürdő parkjában, ahol a vendégek a természet közvetlen közelségében adhatják át magukat a tökéletes pihenés élményének.

Az új pihenőtéri épület a pihenőágyak mellett játékokkal, társalgósarkokkal, fűtött pihenőfelületekkel, baba-mama szobával áll a vendégek kényelmének szolgálatába.

Büki Gyógyfürdő új épületAz elkülönített terek, az emeleti galériák pihenőterei és a kültéri pihenő-napozóteraszok mind-mind az intimitást, a nyugodt pihenést és kellemes kikapcsolódást segítik elő.
Az épület kiválóan illeszkedik a környezetbe, a parkból „elvett" zöldterületet belső udvarok és zöldtető pótolja, így a pihenni vágyó vendégek folyamatosan kapcsolatban vannak a külső térrel, a természettel.

A test és lélek harmóniáját kiegészítve az épület a szemet is gyönyörködteti, a modern belsőépítészeti megoldások és az épület merész vonalvezetése, tetőzetének a parkfelületből való felhasítása egyedi arculatot ad a fürdőnek. A természethez való kötődést hivatott tükrözni az épület energiatakarékossági megoldása is, hiszen a pihenőtér fűtését a termálvíz energiája biztosítja a természetvédelem jegyében.

Egészségnapok a Büki Gyógyfürdőben

December 5-6-án egy egészséghétvége keretében Schobert Norbi és Rubint Réka látogat el a Büki Gyógyfürdőbe és pezsdíti fel a vendégek vérkeringését, mozgatja meg izmaikat. Lehetőség lesz ingyenes vércukor- és koleszterinszint-mérésekre, haj- és fejbőr-, valamint csontritkulás vizsgálatra és tanácsadásra is. Vasárnap pedig a Mikulás látogat el a fürdőbe, hogy finomságokkal kedveskedjen minden jó gyereknek.

Ünnepélyes átadó

2009. november 4-én szerdán került sor a Büki Gyógyfürdő új pihenőtéri épületének ünnepélyes átadására. A rendezvényen Dr. Ujhelyi István a Minisztelenöki Hivatal államtitkára, a Nemzeti Turisztikai Bizottság elnöke hangsűlyozta a turizmus jelentőségét. A Nyugat-dunántúli régióban elsőként megvalósult tirisztikai projekt első ütemét, a pihenőtéri épületet Dr. Németh István a Büki Gyógyfürdő elnök-vezérigazgatója, Kovács Ferenc a Vas Megyei Közgyűlés elnöke, Horváth Lajos Bük Város polgármestere, Horváth Jácint a Nyugat-dunántúli Regonális Fejlesztési Ügynökség ügyvezető igazgatója és Baksa Attila a ZÁÉV ZRt. elnök-vezérigazgatója adták át a nagyközönség részére.

Hunguest Hotels bükfürdői hotelek