Esti Randevú az Egri Strandon - nyári rendezvénysorozat

Az Egri Strand-és Termálfürdőben 2009. június 17-től kezdődően egész nyáron éjszakai fürdőzéssel egybekötött zenés, szórakoztató nyár esti programsorozat veszi kezdetét.
A vendégek a fürdőt 2009.június 17-től augusztus 23-ig hétfő és keddi napok kivételével este 23.00-óráig látogathatják.
Egri strandHogy ne csak a kellemes hőmérsékletű víz élményét élvezhessék az éjszakai fürdőzés szerelmesei, zenés, szórakoztató rendezvénysorozattal szeretnénk kedveskedni a nyári esték folyamán. Nem titkolt szándékunk ezzel a hagyományteremtő rendezvénysorozattal, hogy az egri lakosság és a turisták figyelmét felhívjuk a strandi rendezvényekkel megtűzdelt éjszakai fürdőzés lehetőségére, ezzel is szeretnénk Eger város turisztikai kínálatának színesítésébe bekapcsolódni és közreműködni" -mondta Szente János, az Eger Termál Kft. igazgatója. A jó hangulatot és kellemes kikapcsolódást magas színvonalú előadóművészek garantálják, többek között a híres Tátrai-Szűcs Latin Duó, akiket a nagyközönség a strand színpadán már június 18-án este, 20.30-órai kezdéssel láthat. Könnyűzene, a szórakoztató műfajok, tánc, gasztronómiai partyk sokasága jellemzi majd továbbá az egri strandi Randevús estéket.
A forró hangulatot erősítik többek között olyan híres előadóművészek, mint St.Martin szólóestje, akit várhatóan július 25-én hallhatunk és a nyári rendezvénysorozatot búcsúztató Hot Jazz Band koncert, augusztus 14-én.

Természetesen a szokásos sportesemények, mint a strandfoci és strandröplabda bajnokságok idén is megrendezésre kerülnek, nem maradnak el a már jól ismert, „forró medencés” esti mozi és koncert filmvetítések sem, és egy egész napos családi nap szervezése is folyamatban van. Az Eger Termál Kft. idén az Egri Kulturális és Művészeti Központ együttműködésével igyekszik olyan sokszínű, szórakoztató, igényes programokat szervezni, mely az egri Strandon nem csak az egész napos kikapcsolódást teszi még kellemesebbé, hanem az ott töltött nyári estéket is.

Az Egri Strand-és Termálfürdőt üzemeltető Eger Termál Kft. alapvető célja, hogy a nyáresti éjszakai fürdőzés élményére felhívja a figyelmet és egyben lehetőséget adjon nem csak a turistáknak, hanem az egri vendégek számára is, hogy Egerben, a nyári évadban, bővítve Eger idegenforgalmi helyszíneit, szórakoztató, vidám hangulatos programokat kínáljon vendégeinek- összegzi mondanivalóját Szente János, az Eger Termál Kft. igazgatója.

Hunguest Hotels szálloda Egerben - Hunguest Hotel Flóra

Esti randevú az egri strandon, nyári programok Egerben