Észak-magyarországi szállodával bővül szállodaláncunk!

2021. október 15.

A Hunguest Hotels adásvételi szerződést írt alá a négycsillagos Hotel Eger & Park szálloda százszázalékos  tulajdonjogának megszerzéséről. Az akvizíciót követően a legjelentősebb turisztikai szereplővé válunk a térségben, az egerszalóki Saliris Resort Spa & Conference és a fejlesztés alatt álló egri Hunguest Hotel Flóra mellé csatlakozik legújabb tagként a 214 szobás Hotel Eger & Park.

Park Hotel terasz


- Hiszünk Egerben, a város egyedülálló tulajdonságaira építő turizmus sikerében. Legújabb tagunk a Hunguest Hotel Flóra fejlesztésének ideje alatt megfelelő alternatívát biztosít a szabadidős céllal Egerbe látogató vendégeinknek. Az akvizíciót követően az egyik legnagyobb vidéki konferenciaközponttal bővül a Hunguest Hotels portfóliója, ezáltal erősítjük pozíciónkat az üzleti- és rendezvényturizmus piacán is – mondta el Détári-Szabó Ádám, a Hunguest Hotels vezérigazgatója.
  
Eger az elmúlt évtized egyik legkeresettebb vidéki desztinációja a belföldi utazók körében, a borvidékre, valamint a város történelmi és kulturális örökségére építő attrakciók rendkívül népszerűvé teszik a várost, amely sikerrel veszi fel a versenyt a hagyományosan a legtöbb vendégéjszakát regisztráló magyarországi fürdővárosokkal és Balaton-parti településekkel.

- Eger legnagyobb szállodája továbbra is jó kezekben lesz, a jövőben is folytatódhat a minőségi vendégélmény-növelés, amely vezetésem alatt az elmúlt húsz évben jellemezte a szállodát. Az aktív turisztikai szerepvállalástól visszavonulok, örömömre szolgál, hogy egy, a városban régóta jelen lévő iparági szereplőben sikerült megtalálnunk az új tulajdonost - jelentette ki Harmati László, a Hotel Eger & Park korábbi tulajdonosa.

A Hotel Eger & Park két szárnya összesen 214 szobával (melyből 49 akadálymentesített lakóegység), az észak-magyarországi régió legnagyobb, 1600 négyzetméteres konferenciaközpontjával és 800 négyzetméteres wellnessrészleggel bír. A komplexumot két, korábban különálló szálloda alkotja, az egykori Park Szállót 1920-ban, míg a Hotel Egert 1963-ban nyitották meg.

Hotel Eger-Park