EURO 2008 - foci EB a Hunguest Hotels szállodákban

Elkezdődött a labdarúgó EB! A családi programok szervezésében vitathatatlanul szerepet kap egy-egy fontosabb meccs, a kedvenc csapat mérkőzése. Mielőtt a kikapcsolódásra szánt napok áldozatul eshetnének például a Hollandia - Franciaország rangadónak, összegyűjtöttük, hogy a Hunguest Hotels szállodák közül melyik, milyen módon igyekszik kedveskedni a futball szerelmeseinek. Valljuk be, nem rossz mulatság egy hűs parkban, néhány méterre a sörcsaptól, kivetítőn követni a meccset a többi drukkerrel, ráadásul ezen idő alatt a család felhőtlen perceket tölt a fürdőben vagy a wellness-szigeten.

Hunguest Hotel Répce és Répce Gold - Bükfürdő - a két szálloda elbűvölően szép, közös parkjában, a grillteraszon egy négy négyzetméteres kivetítőn lehet nézni a meccseket. Tippverseny, a nyerteseknek apró ajándékkal. Az összes szelvény részt vesz azon a sorsoláson, amin wellness hétvégét lehet nyerni!

Hunguest Hotel Pelion - Tapolca - a Herion teremben EB sarok (kispályás kapun lesz a bejárat, eredménytábla) lesz kialakítva, ahol kivetítőn lehet a meccseket nézni, melyek a strandfoci- pályán a vendégek által újrajátszhatóak.

Hunguest Hotel Flóra - Eger -nagyméretű képernyő a lobbyban, valamint a meccset nézők számára 20% kedvezmény minden üveges sörből a mérkőzések idején, a lobbyban!

Hunguest Hotel Sun Resort - Herceg Novi, Montenegro - a Primorka épület halljában és a Jadranka épület éttermében plazma tévéken lehet csoportosan követni az eseményeket.

Hunguest Hotel Millennium - Budapest - nagyképernyős TV a hallban, a drinkbár speciális ajánlati lappal készül, ami hölgyek és urak számára kínál 2-3 "csomagot" (sör, koktél, szendvics, saláta, sütemény)

Hunguest Hotel Platánus - Budapest - nagyképernyős TV a hallban, a drinkbár speciális ajánlati lappal készül, ami hölgyek és urak számára kínál 2-3 "csomagot" (sör, koktél, szendvics, saláta, sütemény). Egy különteremben kivetítőn lesz lehetőség a nem dohányzóknak a mérkőzések megtekintésére!

Hunguest Hotel Béke - Hajdúszoboszló - a szálloda színháztermében, nagyméretű 4 x 3 méteres képernyő előtt drukkolhatnak együtt a vendégek.

Hunguest Hotel Aqua-Sol - Hajdúszoboszló - a szálloda halljában, nagyképernyős tévé előtt lehet együtt szurkolni.

Hunguest Hotel Erkel - Gyula - a szálloda a Kamara teremben biztosít lehetőséget a bajnokság megtekintésére, ahol kivetítőn követhetők majd az események. A terem befogadó képessége kb. 120 fő.

Hunguest Hotel Helios és Hunguest Hotel Panoráma - Hévíz - a szálloda aulájában kerül kialakításra egy "meccsnéző" rész, ahol italaik mellett sörkorcsolyák állnak a vendégek rendelkezésére.

Hunguest Hotel Freya - Zalakaros - a hallban, nagyképernyős készülékek előtt lehet izgulni, a hátteret sör és pogácsaakció biztosítja.

Hunguest Hotel Forrás - Szeged - a szálloda halljában, kivetítőn lehet követni az izgalmakat.