Gránit Gyógyfürdő és Wellness - Zalakaros

Az „Új fogadóépület gyógy- és wellness szolgáltatásokkal, a fedett fürdő átalakítása (Zalakaros)” kiemelt projekt első ütemében elkészült az új 5200 négyzetméteres, 4 szintes fogadóépület, amely nagyobb öltözőkapacitást, tágas és színvonalas fogadóteret, új szolgáltatásokat jelent a látogatóknak.

Gránit Gyógyfürdő wellness ZalakarosAz új épületben tágas a fogadótér. Új öltözőkkel, orvosi rendelőkkel, ruhatárral várják a fürdővendégeket. Az épület funkcióit a mozgáskorlátozott emberek is teljes egészében ki tudják használni, hiszen a szintek között lifttel közlekedhetnek, és az akadálymentes közlekedés teljes egészében megoldott.

Gondolva a családokra is, az új épületben helyet kaptak a családi öltözők és a gyermek játszóház külön WC-vel, pelenkázóval és etetőhelységgel várja a kis és nagygyermekes családokat.

Az új szolgáltatások az épület első emeletén kaptak helyet. A kondicionáló és fitness terem lehetőséget nyújt a mozgást és az egészséges életet kedvelőknek, és lehetőséget ad, hogy a fürdőzés mellett „szárazon” is megmozgathassák az izmaikat.

A gyermek játszóház az év minden napján 100 négyzetméteren várja a gyermekes családokat, ahol a minden gyermek biztosan talál kedvére való játékot. Felügyeletre a nyári szezonban, a hétvégéken és összevont ünnepeken van lehetőség.

Az épületben egyebek mellett helyet kapott egy internet szoba, mely a nyitvatartási időn belül várja a „szörfölni” kedvelőket.

Mivel a tetőteraszról gyönyörű kilátás nyílik a környékre a vendégek a napsütést itt élvezhetik, ehhez számos napozó ágy áll a vendégek rendelkezésére.

Zalakarosi szállodánk - Hunguest Hotel Freya