Hatodik alkalommal MagyarBrands díjas a Hunguest Hotels!

2015. október 19.

A MagyarBrands Szakértői Bizottsága immár hatodik éve díjaz olyan magyar vonatkozású márkákat, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek hazánkban és határainkon kívül is. Objektív cégadatok (tradíció, tulajdon, menedzsment, foglalkoztatás) és a független szakemberekből álló MagyarBrands Bizottság szubjektív döntése (reputáció, identitás) alapján a Hunguest Hotels igazi magyar márkának számít, minőségi, üzleti és a fogyasztói szempontból is érdemesnek ítélték, hogy a MagyarBrands fogyasztói márkák egyike legyen.
Büszkék vagyunk arra, hogy a program megjelenése óta évről évre magunkénak tudhatjuk ezt a megtisztelő címet.

Az értékelés pályázati rendszerben illetve a MagyarBrands Szakértői Bizottság jelölése alapján történik. A díjazottak kiválasztása hét szempontot vesz figyelembe: az értékelés első körében a márkák múltja, a tulajdon, a foglalkoztatás és az identitás alapján kiválasztásra kerülnek azon brandek, amelyek részt vehetnek az értékelés második részében.
A második körben kerül kiszámításra a tradíció, a reputáció, az identitás, az ismertség és a kedveltség ismérvek alapján az a MagyarBrands márkaérték-mutató, amely alapján eldől a díjazottak sorrendje.