Aktív hévízi turisztikai marketing

Mára közel félszáz tagúvá nőtt a két éve 28 taggal megalakult Hévízi Turizmus Marketing Egyesület (HÉTUMAE). Egyre többen gondolják úgy a fürdővárosban, hogy összefogással, tudatos marketinggondolkodással kell dolgozni Hévíz ismertségének és imázsának növelése és javítása érdekében.

A közelmúltban került megrendezésre a kecskeméti tavaszi turisztikai szakvásár, amelyen külön Hévíz standdal szerepelt a HÉTUMAE. A tavaly vásárolt expó kellékeikkel (expó fal, roll up plakátok, pult, prospektustartó) berendezett stand sikert aratott a vendégek körében, és emellett jelentős költségeket is megspóroltak vele, mivel nem kellett berendezési tárgyakat bérelni. Március elején bemutatkoztak a berlini ITB-n is, a magyar stand területén, a Balaton – Hévíz standon a West-Balaton Kht. munkatársával közösen informálták az érdeklődőket. Pultjukon helyet kaptak az egyesületi: (szállás, invitatív, egészség, wellness, térkép, eseménynaptár) kiadványok, és balatoni prospektusok is.

Március legvégén, a debreceni vásáron informátorukkal vesznek részt a Zala megyei standon, ahol szintén nagy érdeklődésre számítanak.

Hévízi Hunguest Hotels szállodák

Panoráma Hotel

Helios Hotel