Indul a nyári szezon az Alpokban - nyárnyitó akció Heiligenblutban

Hunguest Hotel HeiligenblutA május 21-én kezdődő, és szeptember 27-én véget érő nyári szezonban is élményekben gazdag és felejthetetlen üdülést kínál vendégeinek a Hunguest Hotel Heiligenblut. Különleges ajánlatként, az egyéni vendégek részére ismét ingyenesen biztosítják a Karintiai Nemzeti Park Kártyát tartózkodásuk idejére.

A Hunguest Hotel Heiligenblut szezonnyitó akciós ajánlata:

3 éjszaka szállás (2009.05.21-24.),
kiadós Power reggeli svédasztalos formában, vacsora (félpanzió) nemzeti és nemzetközi büfé formájában, mely tartalmazza a standard asztali italokat is (önkiszolgálás)szabadidős és animációs programok, wellness-részleg használata, óvoda hétfőtől péntekig (előzetes bejelentkezés alapján). Minden ár tartalmazza az adókat és járulékokat, személyenként és éjszakánként értendőek.

ÚJDONSÁG: a félpanziós vacsora keretében a standard asztali italok (csapolt sör, vörös- és fehérbor, kóla, limonádé, ivóvíz, szódavíz) önkiszolgálással az árban foglaltatnak. Kikapcsolódásának idejére Nationalpark Kärnten Kártyát biztosítunk, mellyel a régióban számos szolgáltatást tud kedvezményesen vagy ingyenesen igénybe venni (pl. 2 nálunk töltött éjszakától térítésmentesen használhatja a Grossglockner Hochalpenstrassét)!

Ár: 199 € egy fõ részére kétágyas szobában
Kérdéseik esetén az értékesítési osztály szívesen áll rendelkezükre az office@hotel-heiligenblut.at e-mail címen vagy telefonon a +43-4824-4111-es számon.