Két szakácssapkás minősítés a Gault&Millau-tól

2025. szeptember 26.

Az Andrássy Kúria & Spa étterme, a Talu helyet kapott a Gault&Millau Magyarország 2026-os étteremkalauzában, méghozzá két szakácssapkás minősítéssel. Ez az egyik legrangosabb nemzetközi gasztronómiai elismerés, amely hét év kihagyás után tért vissza Magyarországra, és amelyet csak a kimagasló minőséget és következetes színvonalat képviselő éttermek kaphatnak meg.

A „két szakácssapka” azt jelenti, hogy az étterem a Gault&Millau szerint kiváló minőségű, egyedi konyha, ahol kiemelt figyelmet fordítanak az alapanyagok minőségére, az ízek harmóniájára, és a tálalásra.

Ez az elismerés visszaigazolása annak a szellemiségnek, amiben a Talu hisz: a letisztult ízek, a tudatos konyha és a vendégélmény harmóniája.

Azonban a díj nemcsak csapatunk elhivatottságát és munkája iránti szenvedélyét tükrözi, hanem vendégeinket is, akik inspirálják őket nap mint nap.

Várunk mindenkit szeretettel Tarcalon, a Taluban!

Asztalfoglalás: +36 47 580 016