Selfness napok –Holisztikus gasztronómia – 2011. május 27-29. - Hévíz, Hunguest Hotel Helios

Táplálkozni a holisztikus szemlélet szerint többet jelent, mint étkezni, hiszen a táplálkozás és az élet élvezete szorosan összetartoznak. Az egészség és az élvezet egyensúlya alapvető fontosságú: a holisztikus táplálkozás testünknek is, lelkünknek is egészségére válik. Ehhez a jóléthez nyújtunk szakmai segítséget nagyszerű előadók tanácsaival és paleolit vacsoránk.

Program 05.28-án, szombaton
07:30 harmatos fű terápia, Chi-kung
08:00 jóga
08:30 hangtálas víziterápia, relaxációs hangfürdő
10:00-18:00 kiállítás:egészségmegőrzés, természetgyógyászat,  holisztika és selfness témában
10.00 -18:00 között előadások: Szendi Gábor: Paleolit táplálkozás és SOMA Mama Gésa

Szombaton paleolit büfévacsora a holisztikus táplálkozás jegyében
Tárkonyos bárányragu-leves
Francia hagymaleves
Kapros káposztaleves

Lávakövön égetett csirkemell petrezselymes gombaraguval
Hamuban, lassan sült bőrös malac pecsenye
Nyársra húzott zöldségek parázson
Cserépedényben rotyogtatott harcsa paprikás
Kenyértésztába bújtatott füstölt csülök

Faszénben sütött burgonya
Tepsis rakott brokkoli
Tavaszi hagyma pirítva

Medvehagyma-felfújt

Árak
Anna kétágyas szobában: 34.700 Ft / fő / 2 éj
Benjamin kétágyas szobában: 32.700 Ft / fő / 2 éj
Egyágyas felár: 5.000 Ft / fő / 2 é