Elindult a Szegedi Szabadtéri Játékok idei programja

A 2010-es Szabadtéri Játékokra érvényes belépőjeggyel rendelkező vendégeinek a szegedi Hunguest Hotel Forrás a honlapunkon publikált áraiból
20 % kedvezményt
biztosít a jegy bemutatása esetén!

Szegedi Szabadtéri Játékok szállásA My Fair Lady című musical bemutatójával elkezdődött a Szegedi Szabadtéri Játékok 2010-es évadja, amely egészen augusztus 22-ig tart.

A G. B. Shaw Pygmalion című színművéből írt népszerű darabot Novák Eszter rendezésében a múlt heti premiert követően még július 9., 10, 11-én láthatja a közönség. A Szegedi Szabadtéri Játékok idei programjában a Dózsa című táncjáték július 16-i premierjét követően, július 24-én operett és operagálát láthatnak a nézők, majd Bizet Carmenjét Kerényi Miklós Gábor nemzetközi szereposztással állítja színpadra július utolsó napjaiban, a záró produkció pedig a Hair lesz Bagó Bertalan rendezésében. A fesztivál kisebbik játszóhelyén, az Újszegedi Szabadtéri Színpadon a hagyományos Szegedixie mellett a Jávor Pál életének utolsó hónapjait bemutató Kék-lila nyár című zenés darab ősbemutatója és a Beregszászi Illyés Gyula Magyar Nemzeti Színház Tóték című produkciója szerepel műsoron.

Szabadtéri Játékok - hivatalos honlap

Hunguest Hotel Forrás - szegedi szálloda