SzeptEmber Feszt 2010 a Népligetben - gasztronómia, kultúra, programok

Szeptemberfeszt 2010Budapesten az ősz első és legnagyobb gasztronómiai, kulturális rendezvénye a SzeptEmber Feszt, mely 2010. szeptember 3-5. között kerül megrendezésre, a főváros egyik legnagyobb parkjában, a Népligetben.

Színvonalas és ingyenes koncertek egész sora négy színpadon várja mindazokat, akik főleg a zene miatt érkeznek a rendezvényre. Szinte minden zenei irányzat képviselteti magát a könnyűzenétől a jazzig és a népzenéig.

A gyerekeket játszóház, bohócműsor, kézműves foglalkozások és Levente Péter várja.
A SzeptEmber Feszt részeként minden évben megrendezik a Magyarországi Rekordok Napját is, ahol a rendkívüli emberi teljesítmények állnak a program középpontjában.
A Népligetnél található
Hunguest Hotel Platánus
és
Tulip Inn Budapest Millennium
kedvezményes ajánlattal
várja a fesztiválra érkezőket!


Ezen a hétvégén egy helyen ismerkedhet meg az ország különböző pontján termelt gyümölcsökből készített híres pálinkákkal, Magyarország történelmi borvidékeinek különlegességeivel és a világhírű szalámi- és kolbászfajtákkal. Különleges rétessütő vonat biztosítja a kézzel nyújtott, különböző töltelékkel töltött, jellegzetes magyar finomságokat. A szervezők azokra is gondolnak, akik szívesebben enyhítik szomjukat sörrel: az ország leghíresebb házi sörfőzdéi mutatkoznak be a SzeptEmber Feszt keretében Budapesten.

A háromnapos fesztivál elmaradhatatlan része a pörköltfőző verseny. A nagyközönség számára a Pörköltek Tere kínál majd kulináris élvezeteket. Itt nívós éttermek készítenek közel 30 féle pörköltet a látogatók számára. 

A rendezvénnyel kapcsolatban részletes információ a www.szeptemberfeszt.hu oldalon található.