Szinetár Dóra a Hunguest Hotels háziasszonya

Szinetár Dóra, Jászai Mari-díjas színésznő, énekesnő korábban is gyakran volt a Hunguest Hotels vendége, azonban mostanában különösen sokszor találkozhatunk vele egy-egy szállodánkban. Nem véletlenül…

„Kétgyermekes édesanyaként fontosnak tartom, hogy a karrierem mellett jusson idő a minőségi kikapcsolódásra, ezért is vállaltam szívesen a szállodalánc háziasszonyi felkérését.

A Hunguest Hotels szállodák népszerűsítésén felül rendszeresen koncerteket adok a szállodákban, amelyek alkalmával mindig személyesen is kipróbálom a hotelek szolgáltatásait, így egy picit egybeköthetem a munkát a pihenéssel.”

Gyermekkora óta ismerhetjük bájos mosolyát színházból, koncerttermekből, televíziós stúdiókból. Fiatal kora ellenére is rendkívül tartalmas pályafutását mindig is a megbízható, állandó, magas minőség jellemezte. Ezen értékek képviseletére szállodaláncunk is mindig törekedett, nem véletlenül esett Dórára a választásunk.

Ha szeretne találkozni az énekesnővel, érdemes folyamatosan böngészni honlapunkat, ahol az aktuális szállodai fellépéseinek listáját is megtalálja.