Tök jó programok!

2017. október 17.

Az őszi szünet idén is hosszúra nyúlik. Október 26. (péntek) az "utolsó tanítási nap", majd az őszi szünet dedikált napjait a november 1. (csütörtök) utáni hosszú hétvégével egészen november 4-ig (vasárnap) áll rendelkezésre a szabadság élménye.

A szünetben a Hunguest Hotels szállodák is kedveskednek "tökös" vagy más programmal, ezeket foglaltuk itt össze.

SZÁLLODÁINK AJÁNLATAIT AZ ŐSZI SZÜNETRE ITT TALÁLJA


BÜKFÜRDŐ

A Hunguest Hotel Répce és Répce Gold szállodai programjai közösek és mindkét hotel vendégei számolhatnak a Büki Gyógyfürdő programjaival is.Október 28-án lesz tökfaragás is, november elsején pedig töklámpás készítés - és még sok más.

Részletes program (Gold) - kattintson ide!


EGER

A Hunguest Hotel Flóra városa Eger eleve izgalmas helyszín ősszel is. A Flórában a gyerkőcök október 31-én délután faraghatnak tököt.


EGERSZALÓK

Felsorolni is nehéz, mennyi program várja a Saliris Spa & Conference Hotel vendégeit az őszi szünetben. Foglalkozás a gyermekeknek, zenés programok, jósda...

Minden részlet itt, kattitnson a Salriris őszi szüneti programjaiért!


GYULA

A Hunguest Hotel Erkel szállodában animátor várja játszóházzal a legkisebbeket, lesz tökfaragás, majd ki is állítják a legsikerültebb töklámpásokat!

November 1-4. között pedig tökös ételekkel egészítik ki az egyébként is méltán közkedvelt kínálatot.

Az Erkel ínycsiklandó ételkínálatáért kattintson ide!


HAJDÚSZOBOSZLÓ

A Hunguest Hotel Aqua-Solban számos gyermekprogram várja a jövő törzsvendégeit, a szervezett programokon a Béke és az Apollo szállodák vendégei is díjmentesen vehetnek részt.

Hajdúszoboszlói őszi szünetre szóló akcióinkat itt találják.


SZEGED

A Hunguest Hotel Forrásban az őszi szünet minden napján lesz valami érdekes játékos program, akár a szálloda játszóházáról, akár a szomszédos Napfényfürdőről legyen szó. Nem marad el a tökfaragás sem, október 30-án és 31-én is lesz.

A Forrás részletes programja az őszi szünetre - kattitnson ide!


TAPOLCA

A Hunguest Hotel Pelion minden nap kínál fitnesz- és gyermekprogramokat. Programok sokasága várja a vendégeiket az őszi szünetben is
Lesz Halloween party, különböző "tökös" kézműveskedés és sok-sok más. A részletek és az őszi szüneti ajánlat itt található.


ZALAKAROS

A Hunguest Hotel Freya a szállodával közvetlen összeköttetésben álló fürdő programjait is ajánlja. A Gránit Fürdő az egész szünet idejére készül programokkal, például tökfaragás, töklámpás készítés, és egy csomó más kreatív fealadat várja az ifjú vendégeket.

Az őszi szünet programjai Zalakaroson - kattintson ide!

Tökfaragás - Halloween