Tök jó programok ismét!

2016. október 12.

Az őszi szünet idén is hosszúra nyúlt: 2016. október 28-tól november 6-áig tervezhetünk egy jó kis őszi családi vakációval.

A szünetben és a november 1-jei hosszú hétvégén a Hunguest Hotels szállodák is kedveskednek "tökös" vagy más programmal, ezeket foglaltuk itt össze.
(A programok listája még bővülhet.)

SZÁLLODÁINK AJÁNLATAIT AZ ŐSZI SZÜNETRE ITT TALÁLJA


BÜKFÜRDŐ

A Hunguest Hotel Répce és Répce Gold szállodai programjai közösek és mindkét hotel vendégei számolhatnak a Büki Gyógyfürdő programjaival is. 2016.10.31-én tökfaragás, töklámpás és jelmezek készítése lesz a szállodák parkjában. A programokért ide kattintson, a bükfürdői őszi szüneti akciókért pedig ide!

EGER

A Hunguest Hotel Flórában október 29-étől november 3-áig lesznek gyermekanimációs programok, kézműves foglalkozások, 31-én Halloween disco, november 2-án pedig (báb)színházi előadás, családi vetélkedő, 3-án pedig kincskereső program várja a gyerekeket és a felnőtteket.


GALYATETŐ

A Hunguest Grandhotel Galya is színes programokkal várja a gyermekeket és a felnőtteket is. Harry Potter napok, labirintus, kincskeresés, fáklyás séta, vízi torna, szauna szeánsz és kézművesház vár kisebbeket és nagyobbakat.


GYULA

A Hunguest Hotel Erkel városában már negyedik alkalommal jótékonysági Halloween futást rendeznek, az útvonal a várat is érinti (Gyulai Halloween futás).
A szállodában mindeközben animátor várja játszóházzal a legkisebbeket, valamint minden nap fagyikóstoló a drinkbárban 13.00 és 14.00 között 14 éven aluli gyermekek részére! Itt találja az Erkel őszi szüneti ajánlatát.


HAJDÚSZOBOSZLÓ

Az őszi szünetre szóló programok a Hunguest Hotel Aqua-Sol****-ban kerülnek megrendezésre, ahol örömmel látják a Hunguest Hotel Béke**** és a Hunguest Hotel Apollo**** gyermekkel érkező vendégeit is.
Október 31. után mesedélutánok, 30-án rajzverseny, 31-én kézműves játszóház, délután arcfestés és zenés halloween party várja a gyerkeket.11.03 bábelőadás
Hajdúszoboszlói őszi szünetre szóló akcióinkat itt találják.


LILLAFÜRED

A Hunguest Hotel Palota izgalmas programokkal várja a vendégeket, lesz például vezetett „Libegős erdei gyalogtúra”, gyertyafényes késő esti Halloween wellnesszezés, fáklyás séta a Függőkertben és tökfaragó verseny a Lillafüredi Sport- és Kalandparkban.
Itt olvashat bővebben a halloween programokról...


SZEGED

A Hunguet Hotel Forrás egyik legnagyobb vonzereje a vele közvetlen összeköttetésben álló Napfényfürdő Aquapolis. Itt, a fürdőben már-már hagyomány a Halloween party, amire október 28-án várják a vendégeket a 'Csendes Wellness' részlegen. A szállodában az őszi szünetben délutánonként lesznek kézműves foglalkozások a gyermekeknek és október 30-án gyalogos városnézésen vehetnek részt a szállóvendégek.


TAPOLCA

A Hunguest Hotel Pelion nem csak szünetben kínál minden nap fitnesz- és gyermekprogramokat. Október 29-től november 3-áig egész nap programok sokasága várja vendégeiket.
A Pelionban töklámpást is készíthetnek a gyermekek, rémséges arcfestés is vár rájuk, lesz még ott Dottó kisvasúttal városnéző túra, és nem utolsó sorban jelmezes halloween vacsora is rémisztő, de annál finomabb étkekkel!
Bővebben a halloween napi programokról itt olvashat.


ZALAKAROS

A Hunguest Hotel Freya is a szállodával közvetlen összeköttetésben álló fürdő programjait ajánlja. A Gránit Fürdő az egész szünet idejére készül programokkal, például tökfaragás, töklámpás készítés, de még tök gurító verseny is várja az érdeklődőket. Bővebben a programokról itt olvashat.

Tökfaragás - Halloween