Újjászületik a Büki Gyógyfürdő

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv kiemelt projektjeként a Büki Gyógyfürdő az idei év szeptemberében indítja el 1750 millió Ft összköltségű fürdőberuházását, mely 30%-os pályázati támogatással valósul meg. A beruházás első ütemeként egy új, 500 fő befogadására alkalmas pihenőtéri épülettel bővül a gyógyfürdő fedett kapacitása. 2009 tavaszán kezdődik meg a többfunkciós épületcsoport megépítése, melyben helyet kap egy 100 fő befogadóképességű, különleges szaunavilág. A rekreációs szolgáltatások új otthont kapnak a wellness centrumban, és az egészséges táplálkozás jegyében elkészül egy új beltéri étterem is. A gyermekek részére színes játékokkal felszerelt gyermekfoglalkoztatót is kialakítanak.

Az élményfürdő nem csak pihenőterekkel bővül, hanem új gyermekmedence, beltéri csúszdaegyüttes is létesül. A fedett fürdő épülete és a Fizioterápiás Intézet között új bejárat létesül, melyen át a Gyógyfürdő, a Rekreációs Park-élményfürdő és a Szaunavilág egymástól függetlenül is megközelíthetőek lesznek.

A légtechnikai rekonstrukció keretében a fedett terek légállapota új, hővisszanyeréses, energiatakarékos légkezelő berendezésekkel javul, és kicserélik a fedett fürdő nyílászáróit is.

A fejlesztés befejeztével az újjászületett gyógyfürdő minden egysége magas színvonalú szolgáltatásokkal, új jegytípusokkal, új és megújult, környezetbe simuló épületrészekkel várja a vendégeket.

Hunguest Hotels szállodák Bükfürdőn
Hunguest Hotel Répce Gold - négycsillagos gyermekbarát és wellness hotel
Hunguest Hotel Répce - háromcsillagos wellness és gyógyszálloda Bükfürdőn