2008 - A Vizek Éve

A Magyar Turizmus Zrt. által meghirdetett "Nagy Ízutazás 2006" sikere és az idei "Zöldturizmus Éve" eddigi tapasztalatai igazolják, hogy termékalapú éves kampányokkal a belföldi lakosság könnyebben motiválható. Éppen ezért a Zrt. 2008-ban is folytatja a tematikus évad koncepcióját a belföldi kommunikációban, és a vizet állítja belföldi marketingtevékenységének fókuszába.

A Magyar Turizmus Zrt. a 2008-as évre meghirdeti a "Vizek Évét", amelynek keretén belül tavasszal és ősszel az egészségturisztikai kínálat népszerűsítésére, nyáron pedig a Magyarország élővizei által kínált lehetőségekre helyezi a hangsúlyt. Külön figyelmet kapnak majd a kommunikációban az utóbbi években végbement/végbemenő fejlesztések, mint például a gyógy- és termálfürdők, a wellness-kínálat, vagy akár az újonnan nyílt kikötők, strandok. A kampányév során számos országos és regionális jelentőségű rendezvény várja majd a vizek szerelmeseit.

Ahogyan azt a korábbi kampányéveknél megszokhatta a szakma és a nagyközönség, a jövő évi tematikus évet is saját, egységes arculat kíséri.

A kampányév célja elsősorban a belföldi vendégek tartózkodási idejének meghosszabbítása, a vendégek és az általuk eltöltött vendégéjszakák számának növelése, s így több bevétel realizálása. A kampányév céljai között az is szerepel, hogy az idei regionális pályázatok nyomán az elkövetkező években megvalósuló egészségturisztikai fejlesztésekre új keresletet ébresszen.

HUNGUEST HOTELS - gyógyüdülések, gyógy- és termálfürdők
HUNGUEST HOTELS - wellness, wellness hotelek, wellness programok, wellness ajánlatok