HévÍzei - január 28-30. - Hévíz, Hunguest Hotel Helios

Hévíz egy igazi kincsesláda, tele meglepetéssel. Ismerje meg Ön is e csodálatos hely gasztronómiai hagyományait.

PROGRAM
Szombat: délelőtt Hévíz bemutatója – a hévízi terápia lényege, orvosi konzultáció,
masszázsbemutató.  
Egész nap: helyi kézművesek bemutatója, Balatoni mézek kóstolója, Zalai pálinkakóstoló

14:00-tól Hévízi wellness saláta készítés – kóstoltatás, borkóstoló – Hévíz város bora, Helios bor…,  sajt és pogácsakóstoló
18:00-tól vacsora Hévíz Ízeivel, Hévízi bál a Helios bárjában – tavirózsa koktéllal

Svédasztalos vacsora
Levesek:
Hévízi húsleves zelleres daragaluskával
Medvehagymás burgonyakrémleves füstölt malacnyelvvel
Hideg egregyi borleves fahéjjas tojáshabbal

Főételek:
Köveskuti szürkemarha-lábszárpörkölt vargányával
Barnasörben pácolt sültpulykacomb
Diós morzsába pakolt sült pisztrángfilé barnavajjal
Mangalica szűzérmék, cukkinivel, padlizsánnal grillezve

Köretek:
Gőzölgő burgonya kapros vajjal
Illatos tündérrózsa  rizs fafül gombával
Vichy karotta színes paprikakockákkal
Fokhagymás-petrezselymes tócsni

Meleg desszert:
Sörtésztába bújtatott almakarikák

ÁRAK
Anna kétágyas szobában: 29 400 Ft / fő /2 éj
Benjamin kétágyas szobában: 27 400 Ft / fő / 2 éj
Egyágyas felár: nincs
Hosszabbítás/fő/éj
Anna: 12 900 Ft ,  Benjamin: 11 900 Ft