Vasi ízek a Répce mentéről főzőiskolával – március 25-27. - Bükfürdő, HUNGUEST Hotel Répce és Répce Gold
Ismerje meg Vas-megye kincseit! Elsajátíthatja a dödölle- és prószakészítés rejtelmeit, és megkóstolhatja a vasi falvak házias ízeit.
Program Március 25., péntek Pénteken az érkezőket welcome stand várja, szilvalekváros-kukorica prószakóstolóval. Az esti vacsora kínálatát olyan vasi finomságokból állítjuk össze, mint a vasi dödölle vagy a vasi kanászpecsenye. A vacsora alatti jó hangulatról cigányzene gondoskodik.
Március 26., szombat Reggelinél kóstoló a vasi falvak házias ízeiből. Napközben főzőtanfolyam éttermünk látványkonyhájánál. Tanulja meg a legjobbaktól a prósza- és dödöllekészítés rejtelmeit. A tanárok: Réczeg József, a Hunguest Hotel Répce séfje és Bánszky Péter mesterszakács, a Hunguest Hotel Répce Gold séfje. A szombati vacsoránál a vas megyei falvak hagyományos ízeiből válogatunk vendégeinknek. A vacsora alatt magyar népi zenekar gondoskodik a jó hangulatról. Vacsora után néptáncbemutató a Lobbyban.
Vasiasztalunk kínálata szombaton Tökmagolajos burgonyasaláta Vasi legényfogó leves Velemi tyúkhúsleves Őrségi töltött szűzpecsenye Lubi pecsenye Vasi kanászpecsenye Gánica Káposztás babos csülök Kukoricás prósza Rozmaringos egészben sült bárány vendég előtt szeletelve Felsőszölnöki hajdinás rizottó Vegyes piték
Az ár tartalma: 2 éjszaka szállás félpanzióval és a vasi vacsorával, wellness, fitneszterem, fürdőkönpeny, sport és szórakoztató programokon való részvétel, internet csatlakozás a szobában saját géppel érkezők számára, áfa. Az ár az idegenforgalmi adót nem tartalmazza.