A Hévízi Hunguest Hotel Helios***superior szállodában tovább folytatódnak a vendégközpontú újítások

Hermann György Igazgató júliusi munkába lépésével ezidáig számos változtatást vezetett be, melyek előnyösen bővítik a hévízi Hunguest szállodák szolgáltatás palettáját.
A Helios Hotel csodálatos, 45.000 m2 területű természetvédelmi parkjában, az élményfürdő és a gyermekmedence melletti szabadtéri pihenők, az itt kialakított italfogyasztási lehetőség, hosszabbított fürdőnyitvatartás, kerti programok mind a vendégek kikapcsolódását szolgálják. Az Őspark átjárható, a csodálatos fák árnyékában parkszigetek kerültek kialakításra. A csodálatos wellness kert adottságait kihasználva, a fitneszterem új helyre költözött, amit csak egy üvegfal választ el a parktól.
A szállodában augusztus 1-től új orvos, Dr. Monduk Péter köszönti a vendégeket, aki a szálloda életében olyan új, terápiás kezeléseket vezetett be, mint a kénpakolás, iszapvödör kezelés és a kénfürdő. Mindhárom kezelésfajtával hatékonyabbá téve a hévízi gyógykúra lényegét. A szállodában kibővült szolgáltatásokkal, azok tartalmas bemutatásával új Wellness és Beauty katalógus várja a vendégeket.
Az egészséges életmód jegyében kialakított csomagajánlatok keretén belül plusz szolgáltatásként délben levesbüfé várja a vendégeket. Természetesen emellett megmarad a félpanzió keretén belül szabadon választható büféebéd vagy vacsora, melynek menüsorába bekerült a grillbüfé és melynek keretén belül kéthetente egy alkalommal magyaros est kerül megrendezésre. A Lobby bárban könnyű snack, bővített italválaszték, hetente több alkalommal táncest várja az ide látogató vendégeket. A legkisebb korosztályra is gondolva, gyermeksarok került kialakításra, ahol számos kreatív, ügyességi és társasjáték közül választhatnak az apróságok. A környező programlehetőségek könnyebb elérhetőségét biztosítja a szálloda előtt újból megállóhelyet kapott „kisvasút” (Dotto) valamint a Hévíz - Keszthely útvonalon közlekedő „Iránybusz”. A vendégek körében nagyfokú érdeklődés hatására hetente több alkalommal előadást tartanak a Tófürdőn a Hévízi tóról, mely előadást követően az érdeklődők kedvezményesen próbálhatják ki a fürdő páratlan hatásait. Az újra indult történelmi hévízi sétára bárki bekapcsolódhat, megismerve a város múltját és jelenét.
A színes programok, a szálloda vendégbarát újításai gondoskodnak a tartalmas, felejthetetlen hévízi üdülésről.
Próbálja ki a hévízi Hunguest Hotel Helios***superior új és megújult színvonalas szolgáltatásait.

A Hunguest Hotel Helios akciói
Helios wellness