Hunguest Hotels Hungary
Belépés

Ajándékkártya karácsonyra

Hamarosan karácsony, ebben az időszakban vásárolják kedves vendégeink a legtöbb Hunguest Hotels Ajándék- és Élménykártyát. Röviden összefoglalónkban próbálunk segíteni, mire érdemes figyelni.

A kártyákról

A kártyák megvásárolhatók szállodáink recepcióin és a Kreatív Hobby üzletekben, Törzsvendég Centrumunkban és itt, weboldalunkon online is.

A Hunguest Hotels Ajándékkártyák egy bizonyos összeget jelentenek, az ajándékozott a leendő kikapcsolódásának összegét fedezheti vele akár teljes egészében, akár részben. Több címletben kaphatók (10, 20 és 50 ezer forint, ezek kombinálhatók is). A kártyák csak PIN kóddal érvényesek, erre ügyelni kell. A kártyákon szerepel az értékük.
További részletek az Ajándékkártyáról itt.

A Hunguest Hotels Élménykártyákon nem szerepel az érték, ezek konkrét szolgáltatáscsomagra érvényesek (2 éjszakai kikapcsolódás 2 személynek). A Prémium Élménykártya bármely Hunguest szállodában felhasználható; ára 80 000 Ft. Ezek a kártyák is PIN kóddal érkeznek, kérjük, erre ügyeljen!
További részletek az Élménykártyákról itt.

Mire figyeljen különösen karácsony előtt?

Legfőképpen arra, hogy ezt a szép ajándékot biztosan elhelyezhesse a fa alá. Sajnos a postai szolgáltatás nem rajtunk múlik, de a korábbi évek tapasztalatainak birtokában garanciát tudunk vállalni arra, hogy ha webshopunkban online rendel,

2020-ban a december 13-ig beérkezett és kifizetett megrendelések fognak megérkezni karácsonyig.

Biztosak vagyunk benne, hogy jól dönt, ha “minket” ajándékoz, megannyi fölösleges tárgy helyett igazi élményhez juttathatja szerettét, szeretteit.

Webshopunkban itt rendelhet.

Ha kétségei vannak, esetleg további kérdései, munkatársaink szívesen segítenek. Írjon a torzsvendegcentrum@hunguesthotels.hu címre!