Hunguest Hotels Hungary
Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Hírlevél

Hunguest Hotels Ausztriában

Élvezze a síelés és más téli sportok örömeit, az Alpok nyári csodáit a Hunguest Hotels ausztriai szállodáiban, Heiligenblutban és Kreischbergben. 

Magyarul beszélő személyzet!

Sporthotel Heiligenblut   Heiligenblut

A Grossglockner/Heiligenblut régió sípályáin, a Hohe Tauern Nemzeti Parkban 13 felvonó áll rendelkezésre - a terep egész télen hóbiztos! De Heiligenblut más meglepetéseket is tartogat még: pl. szánkópálya, korcsolyapálya, jégfalmászás, lovasszánozás, téli túraútvonalak... Vagy nyáron élvezze a gyönyörü hegyvidéki tájat, és kapcsolódjon ki nálunk - mindent megtalál! Kerekedjen fel akár egyedül, vagy családostól - nálunk az unalom ismeretlen szó!


Sporthotel Heiligenblut

Landhotel Post   Heiligenblut

A Landhotel Post a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén fekszik, 3000 m feletti hegycsúcsokkal körülölelve - joggal tartják az Alpok egyik legszebb helyének. Szállodánk egy barátságos, kellemes, sportos hotel Heiligenblut település előnyös részén. Mindegy, hogy kikapcsolódásként a hegyekben túrázik, egyszerűen csak teniszezik vagy a vadvizeket hódítja meg, a Landhotel Post mindezen lehetőségeket, s még ennél is többet nyújt Önnek a kellemes, pihentető üdülés érdekében!


Landhotel Post