Hunguest Hotels Hungary

Szobafoglalás - legjobb árak

Hírlevél

Hunguest Hotels Ausztriában

Élvezze a síelés és más téli sportok örömeit, az Alpok nyári csodáit a Hunguest Hotels ausztriai szállodáiban, Heiligenblutban és Kreischbergben. 

Magyarul beszélő személyzet!

Hunguest Hotel Heiligenblut   Heiligenblut

A Hunguest Hotel Heiligenblut a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén fekszik, a Grossglockner lábánál. A Grosslockner / Heiligenblut-i régió (1301 m) fahatár felett fekvő vadregényes, hóbiztos sípályái a tavaszi hónapokig várják a sportág szerelmeseit 14 felvonóval.


Hunguest Hotel Heiligenblut

Landhotel Post   Heiligenblut

A Landhotel Post a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén fekszik, 3000 m feletti hegycsúcsokkal körülölelve - joggal tartják az Alpok egyik legszebb helyének. Szállodánk egy barátságos, kellemes, sportos hotel Heiligenblut település előnyös részén.


Landhotel Post

Hotel Alpenblick ****   Kreischberg

A Kreischberg lábánál fekvő Hotel Alpenblick**** széles körű fejlesztést követően, négycsillagos színvonalon várja régi és új Vendégeit. Szállodánk, mely eddig Ferien Hotelként volt ismert, a megszokott vendégszereteten túl teljesen felújított szobákkal,minőségi szolgáltatásokkal és magyarul is beszélő személyzettel várja Önt. Partnerszállodánk a jól ismert és sokak által kedvelt Relax Resort****. A kreischbergi síközpont igen kedvelt a síelő és snowboardos vendégek körében, mert decembertől március végéig hóbiztos síterepeken hódolhatnak kedvenc téli sportjaiknak, a minden igényt kielégítő, kiválóan karbantartott, 46 km hosszú sípályákon.


Hotel Alpenblick ****

Hotel Relax Resort ****   Kreischberg

A Relax Resort Kreischberg igényes szolgáltatásai révén tökéletes helyszínéül szolgálhat sí- és wellness üdüléseknek, céges rendezvényeknek, meghitt karácsonyi ünnepeknek, romantikus esküvőknek és kellemes, barátokkal eltöltött estéknek.


Hotel Relax Resort ****