Hunguest Hotels Hungary
Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Hírlevél

Hunguest Hotels Ausztriában

Élvezze a síelés és más téli sportok örömeit, az Alpok nyári csodáit a Hunguest Hotels ausztriai szállodáiban, Heiligenblutban és Kreischbergben. 

Magyarul beszélő személyzet!

Hotel Alpenblick   Kreischberg

A Kreischberg lábánál fekvő Hotel Alpenblick széles körű fejlesztést követően, négycsillagos színvonalon várja régi és új Vendégeit partnerszállodánk, a jól ismert és sokak által kedvelt Relax Resort. A kreischbergi síközpont igen kedvelt a síelő és snowboardos vendégek körében, mert decembertől március végéig hóbiztos síterepeken hódolhatnak kedvenc téli sportjaiknak.


Hotel Alpenblick

Hunguest Hotel Heiligenblut   Heiligenblut

A Grossglockner/Heiligenblut régió sípályáin, a Hohe Tauern Nemzeti Parkban 13 felvonó áll rendelkezésre - a terep egész télen hóbiztos! De Heiligenblut más meglepetéseket is tartogat még: pl. szánkópálya, korcsolyapálya, jégfalmászás, lovasszánozás, téli túraútvonalak... Vagy nyáron élvezze a gyönyörü hegyvidéki tájat, és kapcsolódjon ki nálunk - mindent megtalál! Kerekedjen fel akár egyedül, vagy családostól - nálunk az unalom ismeretlen szó!


Hunguest Hotel Heiligenblut

Landhotel Post   Heiligenblut

A Landhotel Post a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén fekszik, 3000 m feletti hegycsúcsokkal körülölelve - joggal tartják az Alpok egyik legszebb helyének. Szállodánk egy barátságos, kellemes, sportos hotel Heiligenblut település előnyös részén. Mindegy, hogy kikapcsolódásként a hegyekben túrázik, egyszerűen csak teniszezik vagy a vadvizeket hódítja meg, a Landhotel Post mindezen lehetőségeket, s még ennél is többet nyújt Önnek a kellemes, pihentető üdülés érdekében!


Landhotel Post

Hotel Relax Resort   Kreischberg

Régiónk minden korosztálynak számos lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra. Töltsön el egy mozgalmas napot a hegyen, vagy tegyen egy történelmi túrát Murau városában! Élvezzen egy sört a Bierapotheke-ben, vagy ismerje meg a sörfőzés történetét az Érzékek Sörfőzdéjében! Interaktív famúzeumunkban érdekes tapasztalatokat gyűjthetnek „Fa Világunkról”, vagy élvezzenek egy gőzmozdonyos, nosztalgikus utazást szép vidékünkön keresztül!


Hotel Relax Resort