Hunguest Hotels Hungary
Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Hírlevél

Balaton

"Jer: nézd a Balatont, mikor a nap reggeli lángja
Tükrözetén reszket, s mikor a hold fénye alatt ég;
Nézd a kék hegyeket, mint állnak sorba körülötte,
Melyeken a nektár csorog és az öröm dala harsog."

/Berzsenyi Dániel/

Hunguest Hotel Pelion   Tapolca

A Balaton, vagyis a "Magyar Tenger" Közép-Európa legnagyobb édesvízű tava. Szállodánk a Balaton-felvidéken, a Tapolcai medence jellegzetes, vulkanikus tanuhegyei között fekszik, nem messze a Badacsonyi Borvidéktől, alig 10 km-re a parttól. A vendégeink a tó vizét nyáron fürdésre, szörfözésre, vitorlázásra, sőt, sétahajókázásra használhatják, de lehetőség van horgászásra, télen fakutyázásra és korcsolyázásra is.


Hunguest Hotel Pelion

Hunguest BÁL Resort   Balatonalmádi

"AHOL A BALATON ÁTÖLEL.."
A 2022-ben teljeskörűen felújított szálloda belsőépítészetét a Balaton sokszínűsége inspirálta, így vendégeink minden percben közel érezhetik magukat a tó és a vízpart nyugalmat árasztó harmóniájához. Szobáinkból festői szépségű panoráma tárul elénk, így könnyedén belemerülhetünk az ezerarcú Balaton pihentető látványába minden évszakban


Hunguest BÁL Resort

Hunguest Hotel Panoráma   Hévíz

A Hunguest Hotel Panoráma egész évben, a világhírű hévízi gyógytó közvetlen szomszédságában (150 m-re) várja a kikapcsolódni, gyógyulni vágyó vendégeket. Szállodánk - Hévízen egyedülálló módon - összeépült a világhírű gyógyászati és fürdőközponttal a Hévízi Szent András Gyógycentrummal, amely egy fedett, fűtött hídon keresztül érhető el.
A 13 emeletes épület felső szintjeiről csodálatos kilátás nyílik a városra és környékére.


Hunguest Hotel Panoráma