Balatoni szállodával bővült a Hunguest Hotels kínálata

2016. november 02.

A Hunguest Zrt. ötéves megállapodást kötött a Balatonalmádi központjában fekvő, négycsillagos wellness szálloda üzemeltetésére.

A saját stranddal, 193 szállodai szobával és 15 lakosztállyal rendelkező, korábban Hotel Auróraként működő szálloda megszerzése fontos lépés a lánc térségi szálláskínálatának erősítésében, hiszen a Balaton környéki településeken, Hévízen és Tapolcán a Hunguest Hotels már három saját tulajdonú egységet is működtet.

Hülvely István, a társaság vezérigazgatója szerint értékes taggal bővült a Hunguest Hotels hálózata. A lánc erős kínálattal rendelkezik az észak- és nyugat-balatoni régióban, de közvetlen vízparti szállodát hosszú idő után csak most tudott ismét az értékesítési hálózatába vonni. A most megkötött szerződés a vállalat középtávú stratégiáját is szolgálja. A Hunguest Hotels célja, hogy a meglévő és eredményes vidéki egységei vonzáskörzetében bővíthesse kínálatát - tette hozzá a vezérigazgató.

A Balatonalmádi központjában, közvetlenül a vízparton fekvő hotel novembertől Hunguest Hotel Bál Resort néven elérhető a lánc értékesítési kínálatában és online szállásfoglaló rendszerében. A szálloda igazgatójának a 15 éves szakmai múlttal rendelkező Joós Adélt nevezték ki, aki a Hunguest Zrt.-nél jelentős tapasztalatokat szerzett a szállodairányítás, szállodamanagement területén. A szakember korábban a Hunguest Hotel Helios, a Panoráma és Mirage szállodák igazgatója volt.