Bearanyozzuk az őszt!

2020. október 20.

Dupla biztonság, dupla pontjóváírás. Hunguest Hotels Törzskártyájára az eddigi 10% helyett 20%-nyi pontot írunk jóvá 2020. december 18-ig!

Minden Hunguest Hotels Törzskártyával rendelkező vendégünknek dupla pontot írunk jóvá a Hunguest Hotel Répce Gold-ban 2020. 11.01-12.18. között

Nincs még kártyája? Igényeljen egyet ide kattintva, de a szállodáinkban is megteheti.


A Hunguest Zrt „Dupla pont a Répce Gold-ban” elnevezésű promóciójának Promóciós Szabályzata

A Hunguest Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Hattyú utca 14, cégjegyzékszám: 01 10 14040) – továbbiakban Szervező – „Dupla pont a Répce Gold-ban” elnevezéssel promóciót szervez, amelynek szabályait Szervező a jelen Promóciós Szabályzatban határozza meg.

1. A Dupla pont a Répce Gold-ban akció időtartama, területi hatálya

A Dupla pont akció 2020. november 01 - december 18. közötti időtartamra érvényes.

A "Dupla pont a Répce Gold"-ban akció a Hunguest Hotels  Répce Gold szállodában kerül érvényesítésre.

2. A Dupla pont akcióban történő részvétel

A Dupla pont akciót a Szervező a jelen Promóciós Szabályzat 1. pontjában meghatározottak szerinti szállodákban érvényes foglalással rendelkező, és a Hunguest Hotels Törzsvendégkártya szabályzatának megfelelő azon vendégek – továbbiakban HH Törzsvendég – részére szervezi, akik Hunguest Hotels Egyéni Törzskártyával, vagy Hunguest Hotels VIP Törzskártyák (VIP Executive Kártya, VIP Aranykártya, VIP Gyémántkártya) valamelyikével rendelkeznek, és 2020.11.01-12.18. között a Hunguest Hotel Répce Goldban szállnak meg.

3. A Dupla pont akciós ajánlat és mechanizmusa

A Szervező a Dupla pont akció időtartama alatt a Hunguest Hotels Törzskártyájával rendelkező, és a Hunguest Hotel Répce Goldban megszállt  vendégek számára az eddigi 10% helyett 20%-nyi pontot ír jóvá 2020. november 01 és december 18. közötti időszakban!

A HH Törzsvendég szabályzat feltételei a  www.hunguesthotels.hu/hu/torzskartya/ oldalon kerültek meghatározásra.

A feltételek teljesülése esetén a pontok jóváírása automatikusan történik, erről a Szervező külön értesítést nem küld.

A Dupla pont akciót az akciós időtartam alatt akár több alkalommal is igénybe lehet venni.

4. Egyéb szabályok

Jelen Promóciós szabályzatot és a jelenleg érvényes „Egyéni és VIP Törzskártya Üzleti Feltételek”-et együttesen kell értelmezni, azon dokumentumban használt fogalmak jelen Promóciós Szabályzatban is irányadóak.

5. A Szervező jogai

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a Dupla pont akciót bármikor szüneteltesse, vagy visszavonja, továbbá, hogy a Dupla pont akció feltételeit a www.hunguesthotels.hu/hu/torzskartya/ oldalon történő tájékoztatása mellett bármikor megváltoztassa.

A Hunguest Hotels Törzsvendég szabályzat általános feltételei a www.hunguesthotels.hu/hu/torzskartya oldalon kerültek meghatározásra.